發新話題

[ 下載 ] L4D2 臨時資源區 (v2.0.5.7 已推出)

[Close]
我重安左l4d2, 發現有卡位(在vs中禁m, 出左揀team個野, 但係咩都禁唔到)
唔知係咪我問題?
有冇以前"卡位修正"檔案dl?
唔該哂

-.---...

唉  玩吾到牙 同芾啦同芾

thank you for sharing

回復上便各位的帖子

引用:
原帖由 uareright 於 2010-12-23 13:39 發表
我重安左l4d2, 發現有卡位(在vs中禁m, 出左揀team個野, 但係咩都禁唔到)
唔知係咪我問題?
有冇以前"卡位修正"檔案dl?
唔該哂  
睇下係咪所有場都係咁
引用:
原帖由 chulun0608 於 2010-12-23 10:58 發表
CK: i want to ask 2054 can down to 2052 ma?
impossible.
引用:
原帖由  LuCkyStar★ 於 2010-12-23 12:25 發表
我想問我d更新包放錯位置會唔會玩唔到,and如果放錯要放係邊個文件到
謝謝
1. 係裝唔係放
2. 如果錯左會有警告訊息,到問題區爬文。
引用:
原帖由 jarry1314 於 2010-12-23 13:49 發表
唉  玩吾到牙 同芾啦同芾
頂樓已經講左

如果開啟遊戲時/遊戲途中發生任何問題,請先參考發表提問注意事項提供之方法,如仍未能解決問題才到疑難雜症區發問。

引用:
原帖由 tommyli1023 於 2010-12-23 13:50 發表
thank you for sharing

thank you for spamming

點解我fd更新左2054之後開5到game既

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

求救 ~ 我本身2.0.5.2 , DL 左個2.0.5.4 更新 , 但係入到GAME 入咩場都彈句"請先移除插件"
請各位大佬幫幫手

對唔住 , 係我發雞盲 , 問題已解決 ~~ 謝

樓主.我都係有遣失libcef.dll既問題
但您提供既更新檔全部都係種黎...迫住要用迅雷
bittorrent又慢到直情唔郁
我應該點做?
p.s 我出現呢個問題係因為其中一個更新(vLan_v2001to2024_update_and_crack.torrent)係一定要我用迅雷
thanks

引用:
原帖由 ben00000111 於 2010-12-23 19:10 發表

點解我fd更新左2054之後開5到game既
       如果開啟遊戲時/遊戲途中發生任何問題,請先參考發表提問注意事項提供之方法,如仍未能解決問題才

到疑難雜症區發問。

引用:
原帖由 dandrewoo 於 2010-12-24 04:10 發表
樓主.我都係有遣失libcef.dll既問題
但您提供既更新檔全部都係種黎...迫住要用迅雷
bittorrent又慢到直情唔郁
我應該點做?
p.s 我出現呢個問題係因為其中一個更新(vLan_v2001to2024_update_and_crack.torrent)係一定 ...

用其他:Bit Comet, Bitspirit

tHX!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-12-22 23:44 發表

你係咪用桌面個捷徑入GAME ?
我用桌面個捷徑入GAME
但係唔知點解經常玩玩下彈GAME ..

回復 161# 的帖子

有冇用過迅雷下載

引用:
原帖由 toto345618433 於 2010-12-24 16:52 發表
有冇用過迅雷下載
冇丫,只係DOWN左最新2個更新檔
而家打打下突然彈GAME

To:版主

你的解釋很詳細;) 這點我很喜歡
麻煩哂你啦
現在下緊..謝謝

回復 163# 的帖子

新裝要down 同裝哂所有更新檔

發新話題