發新話題

[ 發佈 ] 美劇 The Walking Dead(行屍走肉)

取消高亮
[Close]
引用:
原帖由    -雪 於 2010-12-5 09:46 發表
影音共賞點解我睇唔到既
你點睇唔到法
你未註冊會員的話
有觀看 影片 既權限(可以睇唔知幾多次)
你註冊 會員 la

多謝樓主既推介 我琴日睇嗮之後 全日系度想快d有第六

睇佐呀>< 超好睇!!!!!!!! :Q :Q :Q

引用:
原帖由 kenies 於 2010-11-30 14:42 發表
我都搵到d相呀 =]

Rick Grimes飾演Lincoln
英國演員Rick Grimes的作品包括電視劇《This Life》、《Teachers》以及《Afterlife》等,他也參與了電影《真愛至上》、《Heartbreaker ...
我覺得用狙果個會好快死

:handshake

大家,我想問一個問題
係第 4集 差唔多都最尾個時
d 忠上瘋狗症人士(喪屍)上哂出 搵 野食
去左 主角個營地 有好多人 俾人咬左
知唔知係邊幾個
我知道有 打佢老婆 個個啊叔同 唔知邊個個女定唔知係咩

勁正   岩岩睇晒5集   幾時有第6集?
馮星期幾會出1集?
仲有就係   想問下  點解集集4分鐘前ga劇情都係無字幕

引用:
原帖由 新人類max 於 2010-12-5 21:46 發表
大家,我想問一個問題
係第 4集 差唔多都最尾個時
d 忠上瘋狗症人士(喪屍)上哂出 搵 野食
去左 主角個營地 有好多人 俾人咬左
知唔知係邊幾個
我知道有 打佢老婆 個個啊叔同 唔知邊個個女定唔知係咩 ...
個個係amy
聽日晚上先有得睇第六,各位sleep準備上學吧

沒有

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-11-30 00:09 發表

= 簡介 =

如果你看過電影《28日後》(28 Days Later),會感覺到 The Walking D ...
條u115 link就離死

回復 54# 的帖子

已就你要求更新所有免空載點

另外第六集(第一季最後一集)發佈免空及 BT 載點 , 但 BT 版字幕檔提供 , 請耐心等待 .

5 and 6 's torrent are the same
plz fix it

ADD:
This
第五集 :  The.Walking.Dead.S01E05.720p.HDTV.x264-IMMERSE.[eztv].torrent (44.34 KB)
第六集 :  The.Walking.Dead.S01E05.720p.HDTV.x264-IMMERSE.[eztv].torrent (44.34 KB)
.S01E05 and .S01E05

引用:
原帖由 Pvt.Allen 於 2010-12-6 18:56 發表
5 and 6 's torrent are the same
plz fix it

ADD:
This
第五集 :  The.Walking.Dead.S01E05.720p.HDTV.x264-IMMERSE.[eztv].torrent (44.34 KB)
第六集 :  The.Walking.Dead.S01E05.720p.HDTV.x264-IMMERSE.[eztv ...
已修正 .

down緊第六了,期待
沒有

第六集 個字幕怪怪地

第六集  個字幕怪怪地

第6集出啦!下完等字幕中!
別爛尾,給我來個好好的伏線出season2

發新話題