發新話題

M4A1★v1_L4D2[reskin]

[Close]

M4A1★v1_L4D2[reskin]

又一無聊傑作...今次係彷製香蕉網某玩家既模組而成+滅音sound..
**請勿過於沉迷模組,以免對於l4d2技術退步及遊戲整體性質**
[youtube]75DGT0xE9lA[/youtube]

我改過呢把野...隱形既- -

回復 2# 的帖子

呢把野要fix好先改得...
未fix既話....點搞都曬心機

即係點牙?可唔可以教下我

回復 1# 的帖子

請問有冇得作者同意??  

點樣改槍
help
沒有

回復 5# 的帖子

可惜個作者唔識中文..溝通唔到..

非常想要樓主把m16 既skin
可吾可以分享

回復 7# 的帖子

用google 將中文轉做英文

我唔贊成未得作者同意修改佢發佈既作品

希望你盡快同佢講清楚

引用:
原帖由 傑jaiiiiiiii 於 2010-11-16 21:03 發表
非常想要樓主把m16 既skin
可吾可以分享
i want this too
沒有

引用:
原帖由 toto345618433 於 2010-11-16 21:06 發表

希望你盡快同佢講清楚
又唔駛咁大陣象 , 只要 windsbbg 強調插件來源 , 並宣稱擁有權非屬於自己 , 完全為插件修正 (FIX) 得以正常運作而發佈 , 做到呢一點就相當足夠 .

插件 / 模組發佈豈只有 windsbbg 佢一個 , 無錯徵求原創者同意才發佈係應該 , 但更要明白這行為背後都希望發佈者尊重原創者既付出而已 .

唔知「插件發佈及討論」分區又有幾多個係原創呢 ?

windsbbg 你唔想招惹誤會 , 就應該小心 , 好似又一無聊傑作...今次係彷製香蕉網某玩家既模組而成+滅音sound..」,
不論 Reskin , Repack 定 Fix 都好 , 原創者始終唔係你 , 否則有事上黎無人幫得到你 .

引用:
原帖由 toto345618433 於 2010-11-16 21:06 發表

希望你盡快同佢講清楚
由於你上一次既回覆...明顯地...本人覺得那是個[沒有用*]的問題[留言*]...
況且我已經盡量以[開玩笑形式*]回答你,而[避免*]留一些會令人[爭吵/誤會*]的字眼....
很可惜....你經已....超出[當版主責任*]的問題....
1.由於作者的作品是[很久很久*]以前留下..而很大部份討論區以及國外以致國內大大小小型討論區,都已經有這模組存在...
2.這個貼子可以說為[修正*]而並[非修改*]..請勿[誤導*]其他會員..明顯這模組歷史已久,在DLC2-3以上版本已經不能用...
3.就算...我本人自已進行[修改*],也並沒有什麼大/小問題...
4.不幸地...本人今天身體不適再看上這種[眼淺*]的回覆,真是令我怒火..而且版主的這種[生日希望*]應該不會實現..
[強列遣責*]..版主以後[言行請慬慎*],請勿再[誤導*]其他會員,別再有這種荒謬事情發生...希望你本人會[正視*]..

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-11-17 02:35 發表
又唔駛咁大陣象 , 只要 windsbbg 強調插件來源 , 並宣稱擁有權非屬於自己 , 完全為插件修正 (FIX) 得以正常運作而發佈 , 做到呢一點就相當足夠 .

插件 / 模組發佈豈只有 windsbbg 佢一個 , 無錯徵求原創者同意才發佈係應該 , 但更要明白這行為背後都希望發佈者尊重原創者既付出而已 .

唔知「插件發佈及討論」分區又有幾多個係原創呢 ?

windsbbg 你唔想招惹誤會 , 就應該小心 , 好似又一無聊傑作...今次係彷製香蕉網某玩家既模組而成+滅音sound..」,
不論 Reskin , Repack 定 Fix 都好 , 原創者始終唔係你 , 否則有事上黎無人幫得到你 .
由於本人只發放網上的影片..而模組的版權上只屬自用物品..法律上並沒有侵權..請不用擔心...
不過多謝提醒....本人以後用字詞方面會再較為慬慎.....[又一無聊傑作/仿製作某網站名...之類]
如果!..本人發放模組...我願意尊重原創者既付出..標明並不是本人創作/轉貼/修正版..
[**之前有考慮發放..但現在打算放棄念頭**]

幾好啵

加油 ! ! !

發新話題