27 12
發新話題

witch★初音Miku_l4d2[reskin]

[Close]

witch★初音Miku_l4d2[reskin]

經過修改後的l4d2_witch[初音版★]
**請勿過於沉迷模組,以免對於l4d2技術退步及遊戲整體性質**
[youtube]lxEOJyP1vdg[/youtube]

咁可愛都唔敢殺啦

真是好毒啊

wa;初音喔;
lol.

我想要佢d槍模組多d:

槍呀 槍呀
不怕神一樣的敵人╰╭╮╯
只怕豬一樣的隊友@_@

回復 3# 的帖子

我不嬲都毒嫁啦XD''
唔似你咁型ma..[帥

回復 5#/6# 的帖子

ok喔~m4a1?
需要放模組上黎?
但係我唔識點放..

引用:
原帖由 §鬼§姬§ 於 2010-11-5 18:47 發表
我想要佢d槍模組多d:
me too。我都好鍾意枝槍

要求樓主放槍mod上黎
沒有

回復 10# 的帖子

香蕉網不嬲都有

引用:
原帖由 windsbbg 於 2010-11-5 08:59 發表
之前聽某某l4d2朋友仔話想要個初音模組...
加上自已近期有空閒時間..
所以跑去鑽研新既興趣>玩改模組
本人嘗試將l4d1版初音模組移去l4d2到再加自行Fix..[都係自行鑽研成果
影片上所有模組非本人創作.. ...
初音模組 ....... 簡直令遊戲變哂質 , 有啲登 VALVE 可憐 .

另外 M4A1 @Call of Duty Modern Warfare 模組 , N年前就已經系 FPSbanana 發佈 , 但由於該模組多次失效而無法使用 , 最近個作者好似有更新 .

老實講 , 個模組唔好用 , 用耐左會覺得佢好 bulky 好唔順眼 (第一次用會覺得好型) .

至於載點 : http://www.fpsbanana.com/skins/90163  (如有違版規 請幫手移除)

造福人群
真係好

我反而知道點樣爆佢頭..感覺上頭大了難爆左

回復 12# 的帖子

初音模組 ....... 簡直令遊戲變哂質 , 有啲登 VALVE 可憐 .
:[- -..咁同玩第二個地圖冇咩分別...其實都係玩厭左地圖先玩第二d新地圖....同一道理,純粹for換下新feel...唔好太介懷..may be最可憐既係rpg ser個類?多人ser?破壞本身l4d四人過關性質?各花入各眼啦..唔同角度睇ja..

另外 M4A1 @Call of Duty Modern Warfare 模組 , N年前就已經系 FPSbanana 發佈 , 但由於該模組多次失效而無法使用 , 最近個作者好似有更新 .
:[至於呢樣..我眼見作者久久未更新..先至自已動手fix ja..

老實講 , 個模組唔好用 , 用耐左會覺得佢好 bulky 好唔順眼 (第一次用會覺得好型) .
:[我都覺既...不過我d模組只用係coop ser..其實...問題都不大...又不至於影響到對抗成果...何況..個post有建議忠告..

27 12
發新話題