104 1234567
發新話題

L4D2 中文介面補完 (v3.5)

[Close]
引用:
原帖由 gordon7803 於 2011-8-24 13:04 發表
你好無聊啊, 等官方出咗再出都冇問題啦
咁遲早都出整定有咩問題者 = =

係阿你幾時再整新突變?

請問成就無聲暴力係咪冇譯埋?

無聲暴力
我估係 c5m3果到
唔打車咁過

但係Navigate the impound lot  唔知點解
六點係我係我~

http://kiman.ipve.com/l4d2_faq/database/1-10.html

無聲暴力
探索拘留場並抵達墓地的安全室,而未觸動任何警報。

ya那小弟明白了

超 原來有的
樓主快D改返佢啦
六點係我係我~

哇,5該曬,申苦你啦

無聊問下
一代既成就可唔可以移植去二代?

引用:
原帖由 dr.evil 於 2011-8-29 22:04 發表
無聊問下
一代既成就可唔可以移植去二代?
唔得

引用:
原帖由 lovesikfai 於 2010-10-31 10:25 發表
我有一個成就沒翻譯......
那個是不殺女巫情況下到達安全屋
還有是不打車仔引屍來的成就= =

支持支持

中文介面補完(v2.6)
- 新加mutation翻譯 (Confogl -> 高級對抗/高對)
- 參考官方中文翻譯(雖然只譯了一半...),再作修飾
- 在繁體中文介面下顯示Rayman1103's Mutation Mod中突變的英文名

中文介面補完(v2.6.1)
- 修正"無聲暴力"問題
- 一些小修正
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

中文介面補完(v2.6.2)
- Confogl(高級對抗)修正

中文介面補完(v2.7)
- 加入提示字句翻譯 (見圖)

=========================================================================================
中文介面補完(v3.0)
- 刪去致命寒流中"測試版"的字
- 翻譯修飾

=========================================================================================
中文介面補完(v3.1)
- 翻譯修飾

中文介面補完(v3.2)
- 增加新成就翻譯 (好好先生 | GOOD GUY NICK)

中文介面補完(v3.3)
- 增加工作坊相關翻譯

中文介面補完(v3.3.1)
- 增加工作坊相關翻譯
中文介面補完(v3.4)
- 雙人模式插件初部漢化
中文介面補完(v3.5)
- 增加EMS(突變模式)相關翻譯

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

104 1234567
發新話題