發新話題

[ 有新片!] L4D2 探險隊系列 - Traps Map

[Close]
今日一次自推 >>>>>>>>

純推宣傳                   .
CLICK 入 ➨ eXpedition Raidcall

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

終於打得機了 !

今晚 L4D2 冒險隊 會開幾個場同大家一齊嘗試各種新地圖 , 亦有經典既非官方地圖 , 模式多變 , 有興趣既朋友敬請留意 Coop02 !

歡迎各位加入 , 11月26日星期五晚上大約9時正就會展開 Dead Before Dawn Too ! 探險之旅 (當然事前做好準備 ! ) , 到時請大家捧場 .

一幅地圖 十倍耐力:Dead Rekoning

一幅地圖  十倍耐力Dead Rekoning

作者以空間承接技術 , 製造出錯綜複雜既地勢 , 令看似平平無奇既森林化身成困獸鬥 , 形同「真.三國無雙」中諸葛亮佈下既「九宫八卦陣」, 當玩家到達某個位置/範圍/邊緣 , 就會「瞬間轉移」到某處 , 令玩家有機會重複又重複返回相同位置上 . 同時不斷遭受特殊感染者既襲擊 , 物資亦相當短缺 , 持續迷失方向就會變成消耗戰 , 唔好以為一路向前行就一定有出路 , 換取既可能係絕望以及怨氣 , 咁所以玩家必定打醒十二分精神 , 留意環境留底既線索 (再講就係劇透) , 自自然然就引導大家到正確既方向 , 但我亦唔否認一開始需要撞下板既 .......

雖然主題不值一提 , 但玩法相當創新 , 值得體驗一次 (一次就夠喇 ! 好似 Silent Hill.....) , 物資分佈太少又難以發現 , 又打持久戰 , 勸大家將難度較到 "normal" 就夠了 . 要一鋪過關無乜可能 , 但千析唔好忍唔住出 Cheat , 或者呢個先係作者俾大家既考驗 !

創意 :

材質 :
特色 :10
耐玩 :
難度 :

綜合評分 =

*滿分為 10

.模式 : Coop / Survival

.來源 : http://www.l4dmaps.com/details.php?file=3936

.載點 : http://www.mediafire.com/?2c96qa1k9r9q3jg#1

個迷宮第二關有到有條樓梯,上層有個對講機,樓下有火車,但係禁極個對講機都冇反應=.=

之前dn左traps map
但係d fd個個都唔玩
搞到放係addon入面封塵=.=
好想同您地一齊玩呀

大佬幾時再放有關Silent Hill既影片呀~??
e+好似去到第三關喇wow
定係唔再放呀!??
希望你會再放啦~囧

引用:
原帖由 ※aLaN§雄卍 於 2010-12-4 18:44 發表
定係唔再放呀!??
希望你會再放啦~囧
Silent Hill好懷念=_=
果時岩岩出呢個圖幾乎晚晚都玩一次
不過到尾2果關彈到喊
後尾听讲好似出2代...希望快d有

引用:
原帖由 leslie1217 於 2010-12-4 18:19 發表
之前dn左traps map
但係d fd個個都唔玩
搞到放係addon入面封塵=.=
好想同您地一齊玩呀
你開場搵人一齊玩呼咪得囉 .

如果自問係玩得之人可以考慮加入「L4D2 探險隊」

今晚我地有正式 function .
引用:
原帖由 ※aLaN§雄卍 於 2010-12-4 18:44 發表
定係唔再放呀!??
希望你會再放啦~囧
引用:
原帖由 carmen434343 於 2010-12-4 19:17 發表

Silent Hill好懷念=_=
果時岩岩出呢個圖幾乎晚晚都玩一次
不過到尾2果關彈到喊
後尾听讲好似出2代...希望快d有
雖然 Silent Hill 並無 L4D2 版本 , 但我地一定會再玩既 .

咁點先為之玩得之人 ???

小弟想加入~~~
留名~

有冇M group 我有哂d條件了

發新話題