發新話題

[ 有新片!] L4D2 探險隊系列 - Traps Map

[Close]
引用:
原帖由 kwi000521 於 2010-11-11 13:48 發表
我down左個Addon Support v2.6之後解完有2個FILE同好多VPK檔跂...咁之後要點??
正常情況 .

之後 ? 咪 down 圖玩囉 !

RDiver兄~ 除左無乜玩專家 其他都齊 咁可唔可以加入呀......=3=

引用:
原帖由 殘手鋒 於 2010-11-11 21:10 發表
RDiver兄~ 除左無乜玩專家 其他都齊 咁可唔可以加入呀......=3=
#1 所提及既條件只係俾大家自行參考 , 基本上有誠意既玩家我都歡迎 , 但加入之後有冇咁既定力就睇你喇 !

由於我正準備發佈新帖 , 所以稍後才私人正式通知你 .

路過幫推一下

加油呀!!!!!
你好

不定期自推 >>>>>>>>>>>>

不定期自推 >>>>>>>>>>>>

R大 我唔係好識用MediaFire 下載- -有無教學

引用:
原帖由 殘手鋒 於 2010-11-14 19:16 發表
R大 我唔係好識用MediaFire 下載- -有無教學
使鬼教學咩 ? 呢個免空出名簡單快捷 , 我只係特別啲開放一整個資料夾俾大家瀏覽同下載 .

回復 98# 的帖子

等幾秒,禁Download

有咩唔明可以截圖:http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1

相信 toto 既解答足以明白吧 ?

咁快又換轆...
逃出屍樂園

引用:
原帖由 vleun 於 2010-11-16 17:59 發表
咁快又換...
其實一路 keep 住改良 , 直至現在才成型 , 之前既都係原型 .

我想問個dead rekoning 圖 有冇safe house kar?  

引用:
原帖由 chumkapo 於 2010-11-16 21:54 發表
我想問個dead rekoning 圖 有冇safe house kar?  
以我記憶所得只有一關 , 而且 Dead Rekoning 玩法好另類 , 唔會有 Saferoom .

發新話題