60 1234
發新話題

k-on終章之伴奏[HD]豬芝士團隊vs蜘蛛絲團隊

[Close]

k-on終章之伴奏[HD]豬芝士團隊vs蜘蛛絲團隊

標題攪gag ,兩隊都係g  g  c的!
我不在影片中..只是幫fd代整...so唔放心機...短短地~
順便替._.團招生
如果你係:
完全新手.兵都唔識食..技都唔識連/接.3分輸左直入!
普通新手/嫩b....3分輸左後...團測輸埋加敗點..入!
肥料..連魔水都唔知係咩...直入!!!!!!!!!!!!!!!!

最緊要你係女!!
笑就講完..收生post在此
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=290633&extra=page%3D2

以下是短短的團片...k-on快完了..好多毒_ga生涯都要完了...R.I.P吧

...條片
同埋隻歌..
一樣咁"""""
頭香

k-on可能出第三季><

3香來-.- 補充....直江同毛毛個名...我係rp睇到係一樣..我古佢係一個大i..一個細L
邊個打邊個就唔知-.-見諒

引用:
原帖由 →檸£茶〃 於 2010-9-19 21:46 發表
k-on可能出第三季>
漫晝都出完了...應該唔會出第3...最多出埋番外...況且..大學ga話..梓唔知點算...第2季..劇情都開始乏味了..見好就收吧..雖然好唔捨得..但係比佢happy ending就好

支持影片

求大家看帖回帖..做片辛苦..別讓她沉..哭

;P ;P ;P ;P 幾好

好睇

題外話
雖然我睇k-on睇到15無睇落去
但係我認為呢套野50%有第3季吧...  第4季就更難講
但唔好期望第3季會好睇  純聽歌就對了

OVA就肯定大把機會的

引用:
原帖由 警務處 於 2010-9-19 22:18 發表
好睇

題外話
雖然我睇k-on睇到15無睇落去
但係我認為呢套野50%有第3季吧...  第4季就更難講
但唔好期望第3季會好睇  純聽歌就對了

OVA就肯定大把機會的 ...
50%都好
Y認為有?

我覺得連第3都唔出了...講真有d劇情真係幾悶..但係20集同ending都感動我

引用:
原帖由 →檸£茶〃 於 2010-9-19 22:22 發表
50%都好
Y認為有?
睇日本仔d反應而已   k-on系列動晝原創不難   賣點在歌曲

出就一定搵到錢 唔出第3季都會有一大推OVA

引用:
原帖由 ゞAkiYamaMiO. 於 2010-9-19 22:22 發表
我覺得連第3都唔出了...講真有d劇情真係幾悶..但係20集同ending都感動我
真係咁好評價?
睇黎我都要DOWN返最後10集

回復 13# 的帖子

你2個makefd 吧

引用:
原帖由 ._.肥料團 於 2010-9-19 22:41 發表
你2個makefd 吧
好呀 ;P

60 1234
發新話題