發新話題

The Sacrifice 漫畫漢化第四部份-BILL最終章已更新

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
支持支持!
版主叫到點敢唔黎SUPPORT一下
見到BILL要死真係心都痛埋,唉..

同埋想問..咁係咪即係BILL算係比TANK打死-.-'

3隻TANK,BILL再神都唔夠打啦,仲要係受左傷,流晒鼻血,唔知幾時會交代佢點傷

版主,或者真係唔好4PART放係同一個POST喇..因為LOAD 4 PART真係幾多,未必睇得咁順

我建議可以分開4個POST,再用一個置頂POST LINK埋佢地,不過只係小小讀者意見,可無視

唔知各位有冇放大睇下張新POSTER,4個主角個樣怪怪地咁(個人覺得)
好似用左真人加工咁@@

新TRAILER,ZOEY係橋咁勇@@

不過又真係出3隻TANK

而且LOUIS點解又好似肥左咁-.-

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-10-1 08:42 發表

我都覺 = = 好似肥左 , 成個樣唔同左 = =

ZOEY同BILL係Trailer入面都好型....

唔知點解睇完覺得其他兩個主角有點失色  囧
因為唔夠槍啦可能,ZOEY拎手槍同BILL用M16,但發蘭支SHORTGUN(我唔知叫咩名,對槍唔認識)對唔到多C..

LOIUS直頭冇子彈SOSAD

岩岩先留意海報下面句野,個英文字仲唔識解,去左查字典
得出..
funeral
1. 喪葬, 葬儀; 出殯行列[C]
再睇返句句子,勁灰,L4D1既人都要咁慘,明明係幫公司搵左好多錢..

辛苦晒版主你朝朝咁早起身睇更新,到時出更新仲辛苦,e幾日早d休息吧

引用:
原帖由 lovesikfai 於 2010-10-6 22:01 發表
點解L4D2 既人咁易過左= =
但L4D1既人 就要死一個
因為L4D1既人好不幸引左3隻TANK黎,而且佢地係要吊高條橋,

同L4D2昸主角入油,之後上面有人幫手放低條橋既性質唔同

P.S.故事係講L4D1既人岩岩逃走出黎,身上既武器唔夠,連急救包都冇,仲有LOUIS之前受左傷,要人扶
所以就算要死一個人,個結局都合理WOW(個人意見)

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-10-7 20:57 發表

而家上傳緊,大家忍耐多一陣
多謝版主既努力
引用:
原帖由 紀敏 於 2010-10-7 20:47 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2838637&ptid=290091][/url]
我咬緊花生等封人.OK?
原來紀敏你一路係度,紀敏發火,非同小可

回復 290# 的帖子

www.l4d.com/comic/

發新話題