發新話題

The Sacrifice 漫畫漢化第四部份-BILL最終章已更新

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
好想快d有得睇

岩岩睇完英文第3集
o咀囉
點解bill會咁做....

引用:
原帖由 ufo[x] 於 2010-9-29 19:51 發表
Louis的音效是最好的,例如慘叫方面
哈哈...
同感
+1!!
Louis最好玩
誰想要 (?)

好唔開心呀...bill係我心入面又要死多次

都估到第3集有tank出....哈哈..果2個軍人跟bill佢地行咪好lo...

留低送死

果兩個好勇..
盡哂自己做軍人既責任...

引用:
原帖由 honamkam0 於 2010-9-30 18:12 發表
果兩個好勇..
盡哂自己做軍人既責任...
佢地唔係免疫先唔跟bill佢地走姐=.=
留係果到頂得幾耐得幾耐
誰想要 (?)

平時怕死既唔理三七二十一就走左啦!  
好想知果兩個人會唔會死...

下? 果兩個軍人5係死左啦咩?

新TRAILER,ZOEY係橋咁勇@@

不過又真係出3隻TANK

而且LOUIS點解又好似肥左咁-.-

引用:
原帖由 filter 於 2010-10-1 08:34 發表
新TRAILER,ZOEY係橋咁勇@@

不過又真係出3隻TANK

而且LOUIS點解又好似肥左咁-.-
我都覺 = = 好似肥左 , 成個樣唔同左 = =

ZOEY同BILL係Trailer入面都好型....

唔知點解睇完覺得其他兩個主角有點失色  囧

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-10-1 08:42 發表

我都覺 = = 好似肥左 , 成個樣唔同左 = =

ZOEY同BILL係Trailer入面都好型....

唔知點解睇完覺得其他兩個主角有點失色  囧
因為唔夠槍啦可能,ZOEY拎手槍同BILL用M16,但發蘭支SHORTGUN(我唔知叫咩名,對槍唔認識)對唔到多C..

LOIUS直頭冇子彈SOSAD

比較番新個 trailer同埋第一個漫畫就知道...bill 掟 molotov 掟唔到 tank ...
Game ID: HolyCRAB

Left 4 Dead - The Sacrifice Trailer
覺感燃到呢...
勁期待
勁欣賞Louis
都係用SMG
我最鐘意BB彈槍
vs/coop又好
誰想要 (?)

ZOEY真係又索又型

發新話題