發新話題

The Sacrifice 漫畫漢化第四部份-BILL最終章已更新

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
今日睇完生化4
我想講zoey姐姐佢拿住把yamata
似足生化4個女角alice咁-.-

中間佢仲要用把手槍.....對住2面進攻既尸群..
又係令我諗起生化系列...d主角咁-.-
無計..我係生化fans

kill bill囉吹到

引用:
原帖由 qawsq 於 2010-10-2 23:36 發表
今日睇完生化4
我想講zoey姐姐佢拿住把yamata
似足生化4個女角alice咁-.-

中間佢仲要用把手槍.....對住2面進攻既尸群..
又係令我諗起生化系列...d主角咁-.-
無計..我係生化fans ...
唔係叫katana咩
PO霖/DaDa

引用:
原帖由 ericchoi1019 於 2010-10-3 00:03 發表

唔係叫katana咩
打sv_cheat 1係yamata~
無記錯的話...

算吧..
武士刀算吧~

型爆... 比成班人sm

bill好英..一個衝去..

個新mutation好似係versus可以全部人做tank

西利ar你
多謝你
又有新野玩

原來係zoey叫停火車救人害死bill-.-

會唔會出BILL本野
??
話說bill真係咩野刀唔怕

點解比爾最後掟汽油彈時,唔見左把槍既?

引用:
原帖由 kenies 於 2010-10-3 18:46 發表
點解比爾最後掟汽油彈時,唔見左把槍既?
都sacrifice...放低左掛
誰想要 (?)

我諗..一開波louis比人咬係想交代佢比人咬左都冇事..so有免疫
仲有...l4d都應該冇第3集出...仲邊有咁多突感整出黎- -更新就有

vlan幾時會有更新包有新戰役?

引用:
原帖由 jack134679 於 2010-10-3 22:19 發表
我諗..一開波louis比人咬係想交代佢比人咬左都冇事..so有免疫
仲有...l4d都應該冇第3集出...仲邊有咁多突感整出黎- -更新就有
有可能出3架...
除左依兩批
仲有無無數數既倖存者走緊
誰想要 (?)

引用:
原帖由 ho962010 於 2010-10-3 22:57 發表
vlan幾時會有更新包有新戰役?
你預最快8號啦,因為時差問題DLC要6號清晨時段先會有 (講緊係正版)
要等新破解都起碼兩日

發新話題