發新話題

The Sacrifice 漫畫漢化第四部份-BILL最終章已更新

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
引用:
原帖由 kyle1213 於 2010-10-2 01:11 發表
bill叔叔真係一打三隻tank先死傢= =
bill叔叔你真係好勇呀~~
我就覺得BILL哥起碼值5隻TANK

引用:
原帖由 lovesikfai 於 2010-10-1 13:04 發表
囧 今期l4d1人物威哂
你咁講,搞到我勁期待L4D 2既漫書!
泥緊唔知STEAM公司會唔會發展埋漫畫

岩岩先留意海報下面句野,個英文字仲唔識解,去左查字典
得出..
funeral
1. 喪葬, 葬儀; 出殯行列[C]
再睇返句句子,勁灰,L4D1既人都要咁慘,明明係幫公司搵左好多錢..

睇返0:28-0:30大家應該都見到佢地做咩啦.去到0:43開始.因為來5切升起座橋5知定某d原因
,有大量喪屍.特感攻陷之下,bill決定犧牲自己,你會見到BILL喪丟然燒彈...
註:路易斯大概係黑白or重傷XD ,  若依得手槍, 法蘭西有散彈..但應該都係因為佢有能力帶隊關係, 最後BILL自己同班屍死過..好過4個死

其實由0:54開始睇到去0:22,我覺得佢地3個過左另一關.因為已經見5到bill身影
而0:36因為得法蘭西得路影斯2個,所以相信係岩岩起屍潮.
另一方面我又推測若依獨自行動緊.所以同一時間比屍溯潮圍[ 0:40]

(又一個個人推測0:37的地方應該係漫畫裡面既軍方據點=])

地圖;軍方>火車>船廠/遊艇會附近的地方>THE PASSING>搵船離開...
L4D2 THE PASSING最後個道橋係為船隻出入而設.所以要升起同降落.
我諗應該係BILL死 3人去搵船,最後5知點啦..因為佢地應該係搜緊架船安5安全....大家可以一齊研究下

個人意見.不喜勿插!!

引用:
原帖由 千葉櫻 於 2010-10-2 05:25 發表
睇返0:28-0:30大家應該都見到佢地做咩啦.去到0:43開始.因為來5切升起座橋5知定某d原因
,有大量喪屍.特感攻陷之下,bill決定犧牲自己,你會見到BILL喪丟**粗口**燒彈...
註:路易斯大概係黑白or重傷XD ,  若依得手槍, 法 ...
我諗就應該無軍事據點呢個章節了... 因為之前睇佢介紹果陣有影到戰役一開始有架車入站
我諗果度就係起點, 應該一落車就到船廠 , 之後第2章就去到一個好似沙堆既地方 (好高)
果度有條橋/輸送帶之類既野可以去到大船度.. 上左船最後就去到passing果個碼頭
不過真係未知要做d咩去觸發犧牲情節... 太概跟發電機有關吧(成就有提到)...

唔知點解對住l4d毎個角色都好有感情,但相反l4d2個班..

Trailer,成就都有
幾時有gameplay??
Trailer一開始火車...係唔係連接住francis comic??
bill冇停火車果個位?
引用:
原帖由 alko 於 2010-10-2 09:09 發表

唔知點解對住l4d毎個角色都好有感情,但相反l4d2個班..
l4d2未有劇情發展姐
有發展,我諗仲震撼過L4D1 character
v記出依個dlc
我諗已經好大成本
l4d2用番l4d1角色..
已經好完美..
唔好再怨l4d2 d角色點點點...

誰想要 (?)

引用:
原帖由 пΛ✓iL. 於 2010-10-2 09:54 發表
l4d2未有劇情發展姐
有發展,我諗仲震撼過L4D1 character
v記出依個dlc
我諗已經好大成本
l4d2用番l4d1角色..
已經好完美..
唔好再怨l4d2 d角色點點點...
十分認同

答番你先,我諗Sacrifice一開始就係接住係漫畫裡面果架火車駛往既地方了
gameplay遲多幾日都有得玩啦 唔駛睇youtube啦 xDDD
不過呢幾日都會繼續有DLC既最新消息,如果有興趣睇既可以上呢個網留意下:
http://www.l4d.com/sacrifice/index.html#main_scroll/
前日公布左Trailer , 尋日公布成就,今日應該公布有咩新突變模式
仲有星期日、一唔知有咩"驚喜" 我不得不講今次呢個DLC比之前果幾個更成功
成功引到班玩家急不及待10月5既來臨

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-10-2 10:28 發表

十分認同

答番你先,我諗Sacrifice一開始就係接住係漫畫裡面果架火車駛往既地方了
gameplay遲多幾日都有得玩啦 唔駛睇youtube啦 xDDD
不過呢幾日都會繼續有DLC既最新消息,如果有興趣睇既可以上呢個網留 ...
嗯嗯嗯!
唔知bill有冇語音?
因為l4d1既dlc係冇=.=
誰想要 (?)

我成日都覺得l4d3既故事一定同l4d1呢個dlc有重大關連= =
希望valve可以將l4d2既劇情搞得好d
因為論魅力l4d2既主角得確係....
支持l4d3用番3位l4d主角xd

引用:
原帖由 changlkk 於 2010-10-2 12:03 發表
我成日都覺得l4d3既故事一定同l4d1呢個dlc有重大關連= =
乜野L4D3?
你邊度睇到會發佈L4D3係今年?
你自己幻想?
誰想要 (?)

引用:
原帖由 changlkk 於 2010-10-2 12:03 發表
你會唔會睇錯野

雖然L4D2可以玩no mercy同sacrifice
L4D2主角應該都唔會出現起2個戰役
DLC應該係由火車出軌開始到bill死時

kill bill? 搵PPS啦!

引用:
原帖由 kwanjai1994 於 2010-10-2 22:07 發表
雖然L4D2可以玩no mercy同sacrifice
L4D2主角應該都唔會出現起2個戰役
DLC應該係由火車出軌開始到bill死時

kill bill? 搵PPS啦!
眾所周知
誰想要 (?)

點解d成就好似難左既...
我the passing既成就都仲差1個-.-

發新話題