45 123
發新話題

旅遊巴地圖 cs_TouristBus

[Close]

旅遊巴地圖 cs_TouristBus

下載: http://louislam.coms.hk/cs-map.html

安裝教學:
  • 解壓壓縮檔
  • 把三個檔案 (bsp, txt, nav) 放到 ..\counter-strike\cstrike\maps\

目標:
T: 要求復職,並要求 CS$16000。
CT: 確保人質安全為首。盡量以和平的方式解決。

路線:
T: 死守,直至警方答應。
CT: 可以打破正門,或從太平門進入。

武器:
T: 在限定時間內可買任何武器,車上有少量M4A1。
CT: 每人有手槍。有少量M4A1和煙幕彈。

免責:
  • 玩家遊玩時緊記懂得尊重。
  • 本地圖內任何內容與菲律賓人質事件完全無關。

正,唔錯,
題外話:你係轉貼定自己做家
我要演員拍片

GD我正想要- -  喂 #2個個拍唔拍片?

引用:
原帖由 yuenwaiki 於 2010-9-2 15:06 發表
正,唔錯,
題外話:你係轉貼定自己做家
係,我自己整。

回復 4# 的帖子

請問你可唔可以拍片個d ?0.0;
因為我地e加招緊一個識做地圖個d人=.=;
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1

引用:
原帖由 [夜族]殺 於 2010-9-2 15:12 發表
請問你可唔可以拍片個d ?0.0;
因為我地e加招緊一個識做地圖個d人=.=;
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=284425&extra=page%3D1
好高興你邀請我,不過我唔拍了。
但係我個地圖可以俾你拍片。

其實我都整左旅遊巴地圖 今日用來拍片

你整左幾耐ga

after I down, what should I do?
Brian

引用:
原帖由 michael927 於 2010-9-2 15:54 發表
其實我都整左旅遊巴地圖 今日用來拍片

你整左幾耐ga
昨天下午開始整,之後今日修正同調整一下個地圖。

教我放去cs pleas
Brian

引用:
原帖由 brianl 於 2010-9-2 16:05 發表
after I down, what should I do?
1. Unzip files (bsp, txt and nav) to "..\counter-strike\cstrike\map\"
2. Start the game and click "Start Server"
3. Select the map "cs_TouristBus"

use chinese please
Brian

引用:
原帖由 brianl 於 2010-9-2 16:14 發表
use chinese please
安裝教學:
  • 解壓壓縮檔
  • 把三個檔案 (bsp, txt, nav) 放到 ..\counter-strike\cstrike\maps\

搵d咁既野黎玩,你有無搞錯呀   有人死左架,你整地圖比人玩...

I'm eng, I don't know which is解壓
Brian

45 123
發新話題