61 12345
發新話題

[轉帖] 海賊王~求版主加分~ 另本團收生 留言thx~

[Close]

海賊王~求版主加分~ 另本團收生 留言thx~

地圖名稱: 海賊王 - 超新星 1.6a
地圖類型: 對抗
地圖語言: 繁體中文
玩家人數: 5V5
地圖作者: 胡Ban仙
很快就更新了 1.7a 人物方面:基德 黑胡子 紅發  .等...
資料來原:http://bbs.uuu9.com/thread.php?fid=2094
m群:[email protected]

地圖下載:

地圖名稱: 海賊王 - 屠魔令 1.2 正式版
地圖類型: 防守
地圖語言: 繁體中文
玩家人數: 1-5
地圖作者: 胡Ban仙
紅發密碼:CP9.uuu9.com
地圖介紹:
      本地圖是根據人氣漫畫《海賊王》改編而來的魔獸RGP防守類地圖
遊戲,遊戲背景節選自“司法島”情節,是我的“海賊王魔獸系列”的
第三部作品遊戲中盡情的還原了海賊王的技能,情節,音效,其中技能
模擬程度達到了前所未有的相似。
      另外就是,《海賊王-屠魔令》不好玩不代表海賊王不好看,希望
我沒有辱沒了這部神作漫畫!

個人提示: 尊屬武器合成方法:  方位←←↓就會見到有隻山王商店 果到有教....(半仙品)可以係←←↑打果d山肉王abc出

每隻人物都有佢既套裝: 敏英:雷神套裝
                                     力英:冥王套裝
                                     法英:海藍套裝
神器:打九尾出.有3把  一把係 力斧(武)力英尊用. 一把係 凍刃(武)敏法尊用. 一把就係 白衣(神甲)共用                              
   只求版主加分~
   最後緊係聽埋隻歌先啦~
  1080P(ENG) 清到好似睇電視甘-   -

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

係邊度有人玩嫁.我都想試下玩
[/url]

好詳細                                                                                                                         .

我又玩xd

引用:
原帖由 月★Ver.X 於 2010-8-28 08:51 發表
我又玩xd
原來月你識打字嫁==

@@thx  好玩

強大~~~~~~~~~~~~~~~~~~

幫推~~~~
得閒玩下

神推神推   真係超好玩既game

吾錯   不過d地圖整得冇咁好

推下

對於信長有一定實力既人黎講冇咩吸引力..因為唔想重新學習

引用:
原帖由 ♂↘軒 於 2010-8-28 12:00 發表
對於信長有一定實力既人黎講冇咩吸引力..因為唔想重新學習
甘你就真係要上試下啦

引用:
原帖由 好鬼衰 於 2010-8-28 08:52 發表

原來月你識打字嫁==
= =''''
睇msn la我有打字嫁

引用:
原帖由 月★Ver.X 於 2010-8-28 12:32 發表

= =''''
睇msn la我有打字嫁
--仲以為你係個英文佬- -  原來識打中文--

61 12345
發新話題