發新話題

真田幸村 - 火燄第一兵 (vLan 締ξ死神ψ 製作)

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-5-30 00:57 發表

閣下不是「唔夠我講」,而是不知自己在說甚麼。
對對..可能我講既野你唔明

話晒你都係人才 我真係唔夠你玩

我只係普通人 未佢到你咁既 lv
| LoSeR | ToM

引用:
原帖由 sweetom 於 2007-5-30 01:00 發表

若果閣下連自己的言詞也不能解釋,

本人真的為閣下深感憂慮,及早求醫可能還來得及。

引用:
原帖由 sweetom 於 2007-5-30 01:00 發表

他的等級高得過份   不過你也不用自卑   跟你同級的才是正常嘛 句號
刪了刪了   

別煩**

以下乃本人在兩位會員作出搗亂前的回覆 討論繼續

引用:
原帖由 高達貓 於 2007-5-29 22:49 發表

看到一開始拿攻擊力找300的(如前田利加)
個D英雄
你一開始會點高MISS嗎?
不應只看攻擊力,還須看攻速。

而且,擊暈配以清酒已能逃去。
引用:
原帖由 ★RAY少☆ 於 2007-5-29 22:56 發表
點牙突~6LV爆血營都有問題~我想問下爆左血營不是仲可以幫到隊友嗎~
早中期不破建築物,因為風險太大。敵方懂得防守的話6lv怎樣點也是沒可能爆得到血營的。
引用:
你說會戰~真田會戰這點~唔肥真田加入會戰~不但令真田肥唔起~都極可能令人地肥起(無心眼既情況)團戰中極有機會死去
加上牙突開頭比你點夠2秒~你攻不夠2秒中都唔做到D咩
如果你話你暈人係幫隊友殺人既~
真田幸村早期屬於輔助角色,跳暈這招是很不錯的。
2秒已可以讓隊友放盡技能。
會戰易死去,但法師更容易死去。(加上不要忘記忍具 - 手裏劍)
引用:
似乎浪費左真田爆塔快~攻高既優點
一起推塔的效率更高,而且更不會被兵撿建築物的錢。

閣下可參考一些團戰replay,中後期的推塔速度是十分驚人的,早期所推的根本微不足道。
引用:
會戰爆大絕~我俾盡你開埋魔免10秒~你有把握殺到嗎~反而對於沒有心眼既真田~在本多眼中是很美味的吧
真田幸村早期屬輔助,殺人就要看隊友。而早期的本多忠勝也是無威力的。
引用:
原帖由 猊下 於 2007-5-30 00:33 發表
呢個係正常既殺人真田玩法
不過我認為加爆真田勇士先 好過加黃點先
回5血不是少野 人地買回血鋼都只係回10血吧
而且又加攻 咩都唔買都有70攻 同20既回血 早期係好有用的
係3國黃點係好重要 但係信長 我認為技能始終 ...
這帖子玩法是升一點真田勇士的。

閣下有否從 真田勇士 1lv 與 4lv 作出比較?

那有搗亂?

你人生攻擊話我搗亂?

那我又要告你了

引用:
原帖由 sweetom 於 2007-5-30 01:23 發表
那有搗亂?

你人生攻擊話我搗亂?

那我又要告你了
冷靜   對了  你跟誰說話  自言自語可是不好唷
刪了刪了   

別煩**

引用:
原帖由 sweetom 於 2007-5-30 01:23 發表
那有搗亂?

你人生攻擊話我搗亂?

那我又要告你了
搗亂乃形容行為,何來人身攻擊? 人「生」攻擊?

不是討論的話,這裏不歡迎閣下,否則本人會作出申訴。

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
引用:

個D英雄

引用:
原帖由 ★RAY少☆ 於 2007-5-29 22:56 發表
點牙突~6LV爆血營都有問題~我想問下爆左血營不是仲可以幫到隊友嗎~
早中期不破建築物,因為風險太大。敵方懂得防守的話6lv怎樣點也是沒可能爆得到血營的。
引用:
你說會戰~真田會戰這點~唔肥真田加入會戰~不但令真田肥唔起~都極可能令人地肥起(無心眼既情況)團戰中極有機會死去
會戰易死去,但法師更容易死去。(加上不要忘記忍具 - 手裏劍)
引用:

閣下可參考一些團戰replay,中後期的推塔速度是十分驚人的,早期所推的根本微不足道。
引用:
會戰爆大絕~我俾盡你開埋魔免10秒~你有把握殺到嗎~反而對於沒有心眼既真田~在本多眼中是很美味的吧
真田幸村早期屬輔助,殺人就要看隊友。而早期的本多忠勝也是無威力的。
引用:
而且又加攻 咩都唔買都有70攻 同20既回血 早期係好有用的

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-5-30 01:25 發表

搗亂乃形容行為,何來人身攻擊? 人「生」攻擊?

不是討論的話,這裏不歡迎閣下,否則本人會作出申訴。

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ...
那我討論好了

你d文章是新手文章嗎..

那沒錯了 這樣的水準算是新手了

那你要加油吧

引用:
原帖由 sweetom 於 2007-5-30 01:36 發表

那我討論好了

你d文章是新手文章嗎..

那沒錯了 這樣的水準算是新手了

那你要加油吧
討論:        探討研究、尋求結論。

未經探討,而作出結論並不叫討論。

請提出那些地方令閣下認為是「新手文章」,並何以改進,多謝合作,

這裏不歡迎蠻人作出無理結論。

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-5-30 01:45 發表

討論:        探討研究、尋求結論。

請提出那些地方令閣下認為是「新手文章」,並何以改進,多謝合作,

這裏不歡迎蠻人作出無理結論。 ...
對了   先別吵   有一個問題想請教你   你剛睡醒嗎?  還是你住別的地方跟香港時間是相反  所以不用睡覺???嗯?
刪了刪了   

別煩**

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-5-30 01:45 發表

討論:        探討研究、尋求結論。

這裏不歡迎蠻人作出無理結論。 ...
論壇是沒有歡不歡迎

如果要不歡迎自己開論壇 開密碼唔比人入吧

加上話你新手文章唔一定要理據

唔好用自己解度去睇人 加上唔好用自己既性格就要人定陪你去玩

雖然你既y理多的是 我也沒有方法了

到最後一講

e前係朋友 都現在成為vlan多數人既公敵 何解?

請自己再諗下 唔晒時間去陪你再玩 要陪女既時間又少左

什至見你仲係咁 都係仲無言

都係果句 等緊你唔係電車男既日子 :]

引用:
原帖由 sweetom 於 2007-5-30 01:50 發表

論壇是沒有歡不歡迎

唔好用自己解度去睇人 加上唔好用自己既性格就要人定陪你去玩

雖然你既y理多的是 我也沒有方法了

到最後一講

e ...
睡覺吧  文字遊戲玩夠了
刪了刪了   

別煩**

引用:
原帖由 sweetom 於 2007-5-30 01:50 發表

論壇是沒有歡不歡迎

既然閣下不提出理據,本人懇請閣下尊重自己的身份,不要再

以無理的言詞,來擾亂討論秩序,或破壞正在進行的討論。 <<< 「搗亂」的字典解釋。

多謝合作。

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

討論繼續
引用:

個D英雄

引用:
引用:
引用:

引用:
引用:

誰說本多沒威力

本多早期開大決當然有威力,

但是你還沒打對方已死了(-6甲)

有威力就是要看隊友,

暈技,鎖技等,本多就能有威力

發新話題