18 12
發新話題

(2.0.5.1) Dead Server by John

[Close]

(2.0.5.1) Dead Server by John

場名:Dead Server by John

開場時間時間不

:2.0.5.1

簡介:1.本ser專開非官方地圖

本ser今日開既圖

1.Trap map

地圖可自行在l4dmaps download,但我會提供vspace載點俾大家

歡迎提供好玩既圖

ps:玩非官方地圖前預先裝addon support,方便又快捷

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

頭香~我會玩下

比max搶了頭香tim...
support,我會來玩下

更新改在1樓回報

有無你地既地圖區既場既d圖 我唔係幾想down有水同暗既場

1.Death Aboard 2

2.City 17

3.Centro

4.Lost

5.Free Passage

6.Diescraper Redux

7.Left 4 Mario

THZ  以down 佐2個場   有d本身我down佐
Free Passage 暗佐d唔係幾想玩  - -唔係怕黑

下次唔好放禁多圖

4-1 同一主題內貼圖不得超過十張,回覆亦計算在內,以免導致讀圖過慢,如有需要請開兩個主題。初犯處分 - 威望-2

引用:
原帖由 toto345618433 於 2010-9-5 09:38 發表
下次唔好放禁多圖

4-1 同一主題內貼圖不得超過十張,回覆亦計算在內,以免導致讀圖過慢,如有需要請開兩個主題。初犯處分 - 威望-2
已經處理好

係咩區到開呀?      

引用:
原帖由 LHM1996717 於 2010-9-5 11:24 發表
係咩區到開呀?      
我通常係夜晚12:00開到第2日
vlan coop 02

引用:
原帖由 abctom1996 於 2010-9-5 12:39 發表

我通常係夜晚12:00開到第2日
vlan coop 02
新圖SER建議你去Sur and New到開...

樓主 Hello, 你又係叫John, 我都係.....得閒去你場交流一下.
http://steamcommunity.com/groups/hkghost2014
http://www.twitch.tv/oldghost2014

10月2日重大update
1.因為發現auto change map 用新圖好似有Dbug, 所以本ser改為每日開唔同既圖 不會自動轉圖
ps:地圖名稱係#1到講左

http://i1230.photobucket.com/albums/ee500/john87x1/MLogo_John02.jpg

引用:
原帖由 abctom1996 於 2010-8-24 14:11 發表
場名ead Server
開場時間:時間不定
版本:2.0.4.1
簡介:1.本ser專開非官方地圖93848

本ser今日開既圖

1.One 4 Nine Part 1

One 4 Nine Part 2

ps:要2個file擺埋一齊先解壓到

地圖可自行在l4dmaps download
...
請John移除 3.2 sound 及 整合包
留低既只可以係v6同 Toolz