發新話題

玩吾到信t^t(更新..電腦高手內進)

[Close]

玩吾到信t^t(更新..電腦高手內進)

一開彈左喱d野出黎..琴日都仲玩到..跟住我down番8.1仲系咁..

---------------------------
Warcraft III
魔獸爭霸III無法啟始DirectX。請確定你的電腦上面已經安裝了DirectX 8.1或是更新的版本,而且使用的影像卡驅動程式是最新的。你可以在魔獸爭霸III的安裝光碟中,從選項中進行安裝DirectX 8.1。
確定   
更新完仲系玩吾到信

附件

吾好長期正係玩信長哩個地圖,後果就係好似你咁

裝番顯示卡驅動程式及DX9.0C 就可以了

我之前到係咁...我識正但係唔知點講
一係你比你MSN我到時慢慢話你知..

引用:
原帖由 SmoKe‵綠甩 於 2010-8-24 11:11 發表
我之前到係咁...我識正但係唔知點講
一係你比你MSN我到時慢慢話你知..
喂..教我丫

裝左顯示卡驅動程式未?

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2010-8-25 19:28 發表
裝左顯示卡驅動程式未?
裝左勒..舊機黎架..冇郁過..訓完第朝起身就kai左
點解咁既..down左9.0c都系咁

只可以講顯示卡驅動程式或DirectX 9.0C 未裝好.

發新話題