38 123
發新話題

新手專用影片[Hunter]

[Close]

新手專用影片[Hunter]

雖然係舊d..但係睇點單跳同多樣橫跳
[youtube]DSF94qv5oTI&feature=fvw[/youtube]

肥星做咩-.-
呢條片子真係好有用丫!!!!!!

睇哂條片仍然0理解,究竟點先可以跳得咁         

岩新手既片

支持
跳法教左希望大家可以靈活去用呢d跳法
即使係平撲技巧彈牆一樣可以令人中伏

而唔好一味高撲最後拖累成team人
晞{♣}

玩hunter_training啦- -

引用:
原帖由 _Heii 於 2010-8-22 13:38 發表
岩新手既片

支持

認同+1

雖然係舊左...但係唔係好識點用hunter既人..睇多d啦..全部都係慢鏡^^

55  對新手黎講好有用@@
(姐系我~_~)

引用:
原帖由 〝蕝版﹏LIN 於 2010-8-23 01:29 發表
55  對新手黎講好有用@@
(姐系我~_~)
所以你要加油啦=]我雖然識跳= =但係撲唔中人sosad~~

引用:
原帖由 _Heii 於 2010-8-22 13:38 發表
岩新手既片

支持

認同+2

引用:
岩新手既片

支持

認同+3

教人點玩好hunter 新手專用

認同+4

有無E個場玩- -? 想係l4d2玩

引用:
原帖由 cheukwah_luong 於 2010-9-4 13:59 發表
有無E個場玩- -? 想係l4d2玩
有牙..起l4dmaps.com到有得download..叫Hunter
Training
Link: http://www.l4dmaps.com/details.php?file=3735

38 123
發新話題