發新話題

[原創] 史上最大製作既地圖 ( 戰地風雲 )

[Close]
呢隻咁既圖幾百年前玩過
玩完呢隻被不知名人士稱為屎上最大製作既圖
我終於知道咩叫無聊
如果呢D都叫大制作既話
我求期做個場出黎跟住放晒人地D模組落去
再作個故事出黎比你地慢慢打咁我咪超大制作

引用:
原帖由 聖殿_騎士 於 2010-8-21 21:22 發表
呢隻咁既圖幾百年前玩過
我終於知道咩叫無聊
如果呢D都叫大制作既話
再作個故事出黎比你地慢慢打咁我咪超大制作 ...
收皮la     弱智仔

引用:
原帖由 聖殿_騎士 於 2010-8-21 21:22 發表
呢隻咁既圖幾百年前玩過
我終於知道咩叫無聊
如果呢D都叫大制作既話
再作個故事出黎比你地慢慢打咁我咪超大制作 ...
E位人兄   太串la

GGGGGGGGGGDDDDDDDDDDDD

GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

引用:
原帖由 timck8 於 2010-8-21 22:57 發表
GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
係到灌水啊!!
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

引用:
原帖由 神級化肥 於 2010-8-21 22:19 發表

神級化肥
我提醒下你
你好似犯左第3同第8條版規WO
我唔想你比人扣分
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

引用:
原帖由 愛影。絕望 於 2010-8-21 23:56 發表

神級化肥
我提醒下你
你好似犯左第3同第8條版規WO
我唔想你比人扣分
我都唔想比人扣分

扣分 扣分 又扣分

直接玩pc比較實際
呢個圖我就未玩過.但係就玩過一合高達既
好難射中人= =.好難控

仲有呢隻野好似勁耐之前已經有-.-
大概2-3年前見過

樓主~

樓主 你用左我部影片-.-
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=277122&page=1&extra=

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

依個圖成日中BUG(有部黑洞車,一射完黑洞,就會依附係人地粒子彈度)

引用:
原帖由 himhim5354 於 2010-8-22 10:09 發表
依個圖成日中BUG(有部黑洞車,一射完黑洞,就會依附係人地粒子彈度)
等一陣就會無事 - -

ok好玩wor 得閒玩下啦

收皮la 弱智仔  神級化肥  2010-8-21 22:23

回復 - 轉發 - 標記未讀 - 下載 - 刪除 - 關閉
有個過期肥料寄左封野比我
有人唔夠串就爆粗

發新話題