發新話題

[原創] 史上最大製作既地圖 ( 戰地風雲 )

[Close]
引用:
原帖由 神級化肥 於 2010-8-20 19:57 發表

不同意 !!!!  因為可以第一人稱 或 進行遊戲 , 可以用飛機坦克車

第一人稱同第三人稱只係係觸發攪,有幾難啊!!

你問下識整圖個d人都識la

再加上個圖裏面d模組(飛機、樓、車……)都唔係作者整既

d模組又咪作者係其他網找既

禁叫最大製作

哈哈....笑死我咩

禁UUU9個d大製作叫咩啊!!

禁極限工作室個d蛇魔再臨、無雙遠呂智、三國猛將傳、信長野望之戰國無雙、守女神GX……叫做咩啊!!

你新玩war3咩?玩多d圖先講野la

唔係串你,只係提醒一下你!!
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

引用:
原帖由 愛影。絕望 於 2010-8-21 16:24 發表

第一人稱同第三人稱只係係觸發攪,有幾難啊!!

你問下識整圖個d人都識la

再加上個圖裏面d模組(飛機、樓、車……)都唔係作者整既

d模組又咪作者係其他網找既

禁叫最大製作

哈哈....笑死我咩

禁UUU9個d大製作叫咩 ...
不同意 !!!!

引用:
原帖由 神級化肥 於 2010-8-21 16:36 發表

不同意 !!!!
你做咩不同意啊!
講個原因啊!!
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

唔係好鐘意玩
玩得好易頭暈..

引用:
原帖由 不死的金川 於 2010-8-21 16:57 發表
唔係好鐘意玩
玩得好易頭暈..
係啊!!
有同感

引用:
原帖由 愛影。絕望 於 2010-8-21 17:02 發表

係啊!!
有同感
所以我玩左一次唔夠胆再玩.....

引用:
原帖由 不死的金川 於 2010-8-21 17:06 發表

所以我玩左一次唔夠胆再玩.....
你唔怕既!!
食左暈浪丸
先玩lo

引用:
原帖由 愛影。絕望 於 2010-8-21 17:08 發表

你唔怕既!!
食左暈浪丸
先玩lo
咁ge話
只係玩呢隻game都玩窮我....

引用:
原帖由 不死的金川 於 2010-8-21 17:09 發表

咁ge話
只係玩呢隻game都玩窮我....
唔怕既!!
你唔好開眼玩
用感覺玩就唔怕la
哈哈

呢隻game good

引用:
原帖由 liho2001 於 2010-8-21 17:14 發表
呢隻game good
我唔覺good wo

引用:
原帖由 愛影。絕望 於 2010-8-21 17:16 發表

我唔覺good wo
你唔覺得good係你既事 !!!

引用:
原帖由 神級化肥 於 2010-8-21 17:35 發表

你唔覺得good係你既事 !!!
係啊!!
禁你到底
唔同意咩啊!

引用:
原帖由 愛影。絕望 於 2010-8-21 17:36 發表

係啊!!
禁你到底
唔同意咩啊!
我唔同意你你講唔同意

樓主好似好串wo

發新話題