發新話題

[L4D2更新] vLan v2.0.2.3 至 2.0.3.3(4281v4)

[Close]

回復 15# 的帖子

更新檔唔包架
有需要自己下載

2033了

我希望已經更新左ge人可以係尼到講聲
已便統計已更新之玩家

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

好似冇咩人更新咁....
好少人- -

我升左
勁少人lo
咩料...

引用:
原帖由 leo100717 於 2010-8-16 18:38 發表
我升左
勁少人lo
咩料...
冇人更新- -
得2個場orz
早知唔咁早更新

多謝版主GE發佈 你地都多謝下拉
天下ㄞ人

感恩.

D人updata 左(2032~2033) 是否可以用到y/u 打字   now 中有人打唔到字!!!

出現好大問題..更新后用srcd開場
第一次入無問題出現..
玩得好正常..
然後如果個server無曬人...(咁伺服器就會重置)
然後再有人入/自己入翻..
load到咁上下就卡系度...
然後彈出去出面...
個server 就彈個框出離話
5/ - survivor_bot: UTUL_SetModel: models/survivors/survivor_biker.mdl

然後就死server

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kelvinjpeak 於 2010-8-16 20:07 發表
有一條 CMD 可解決此問題.

另外我開場沒閣下的問題.. ... ....

是否破解程序出問題

引用:
原帖由 kelvinjpeak 於 2010-8-16 20:07 發表
出現好大問題..更新后用srcd開場
第一次入無問題出現..
玩得好正常..
然後再有人入/自己入翻..
load到咁上下就卡系度...87815
然後彈出去出面...
個server 就彈個框出離 ...
請自行更新去
sourcemod-1.4.0-hg 最新版

mmsource-1.9.0-hg 最新版

不要使用mmsource 1.8.x 版本

不要使用sourcemod 1.3.x 版本

1.4.0  sourcemod 和 mmsource-1.9.0 以上版本  開 Passing 就唔會彈出你以上問題了
對Passing 比較穩定 ,這果是個人測試得出,你可以試試,我轉用後已沒有再彈你的問題了

純一

正 又有得UPDATE 爽

佢話CRC 作用失敗於 left4dead2\bin\client.dll
壓縮檔意外的結束
我更新唔到
重裝都係禁
有冇人可以幫到我??

發新話題