70 12345
發新話題

[L4D2更新] vLan v2.0.2.3 至 2.0.3.3(4281v4)

[Close]

[L4D2更新] vLan v2.0.2.3 至 2.0.3.3(4281v4)

[L4D2更新]vLan v2.0.2.3 至 2.0.3.3(4281v4)連fishHao v2.0.3.1 Final破解合併檔
(一鍵安裝檔)

此更新檔包含2.0.2.3至2.0.3.3 (4281v4) 更新及fishHao v2.0.3.1 Final 破解

所有已經使用過我置頂帖內2.0.0.1至2.0.2.4新手包更新或已更新至2.0.3.1的人仕直接覆蓋便可

2.0.2.3-2.0.3.3 ( 承接置頂帖 2.0.0.1-2.0.2.4 更新包)

115網路u盤 載點 
按此下載

MediaFile 載點 
按此下載

Badongo 載點 
按此下載

Box 載點 
按此下載

按 { 瀏覽 },找回安裝的路徑,如你安裝在 C:\ , 那就設定路徑為 C:\steamapps\common\left 4 dead 2

此路徑十分重要,因為往後既更新都會安裝在此一路徑,所以要緊記切勿SET錯!

設定後按 { 安裝 }

是次更新內容:( 紅字為翻譯 )

2.0.3.2 (4281v3) ( 2010 - 8 - 7 )

Mutation : (突變模式)

New Mutation: Gib Fest!
新突變模式: Gib Fest! 使用M60無限子彈

Game : 遊戲

Localization updates and fixes
更新補充資料 和 小部份修正
4名生存者將以中文名顯示:尼克、教練、蘿雪兒、艾利斯 (語言為繁體才會顯示)
語音指令翻譯及戰役標語亦已修正

2.0.3.3 (4281v4) ( 2010 - 8 - 14 )

Mutation : (突變模式)

New Mutation: Iron Man
新突變:鐵人

Game : 遊戲

Fixed Russian localization strings

修正俄文地區字串

按此進入Left 4 Dead 2 過往更新資料整合帖

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

睇錯野.......sor= =
當我E個post冇到就得

我v2.0.3.1
你呢個v2.0.2.3至v2.0.3.3
咁我係咪要重裝

2031咪要重裝囉咁?!

2.0.2.3個檔係邊到有- -

所有已經使用過我置頂帖內2.0.0.1至2.0.2.4新手包更新或已更新至2.0.3.1的人仕直接覆蓋便可<----我試下先...

引用:
原帖由 36danieleric 於 2010-8-16 07:55 發表
vLan v2.0.2.3 至 2.0.3.3.......
eddie改改佢= =
有咩問題 ? 你指 「(連接置頂帖 2.0.0.1-2.0.2.4 更新包)」 ?

EDDIE 應改成 「(承接置頂帖 2.0.0.1-2.0.2.4 更新包)」 .
引用:
原帖由 xman10 於 2010-8-16 08:34 發表
我v2.0.3.1
你呢個v2.0.2.3至v2.0.3.3
咁我係咪要重裝
引用:
原帖由 w1346798250 於 2010-8-16 08:52 發表
2031咪要重裝囉咁?!
唔需要 . 只要你係 2023 或以上版本就可以使用 2023 - 2033 更新破解檔 .

回復 7# 的帖子

我出現左D問題- -"....我解壓到最後一個檔
佢就話唔得解壓縮
left4dead2\bin\client.dll
CRC 作用失敗於 left4dead2\bin\client.dll
壓縮檔意外的結束

回復 8# 的帖子

係咪用左迅雷

回復 9# 的帖子

下- -??關事架咩- -??

我重DL過- -"....可能係檔既問題- -依家得左 - -

一句多謝都冇---唔似VLAN作風喎!!
比cp02嚇親的lun

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

thx,叫埋班fd一齊更新先

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1

L4D2卡位修正洗唔洗再用????

70 12345
發新話題