39 123
發新話題

[ 修正 ] 進入伺服後打開對話窗被卡死

[Close]

[ 修正 ] 進入伺服後打開對話窗被卡死

有關詳情請在此了解 .

不論 玩家 還是 場主 , 請按以下步驟 :

1. 下載「L4D2 卡位修正

2. 解壓縮到 " steamapps\common\Left 4 Dead 2 "

3. 取代原有檔案

# 適用於所有遊戲版本
# 適用於 正版 及 番版

如以上載點無法下載 , 請使用以下 vLan 內存載點吧 !

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

多謝樓主 希望再幫我地解決一下問題吧

引用:
原帖由 SiU★謙 於 2010-8-13 01:36 發表
多謝樓主 希望再幫我地解決一下問題吧
每一日我都會新增一個L4D2超常見既問題 , 並且解釋同提供解決方法 .

good the you ar~~~~~~

多謝RDiver大大,已下載
試下先
晞{♣}

先行謝過大大....之前都沒人分享

適唔適用於卡h??

Y/U 卡位 姐係咩 ?? 彈game??

引用:
原帖由 ~呀B~ 於 2010-8-13 21:46 發表
適唔適用於卡h??
- -咪一樣GE問題...

THX :lol

thx RDiver...u do not need to reply my pm la..but why i failed to dl? i use windows to dl...

引用:
原帖由 haroldchan2030 於 2010-8-14 12:45 發表
thx RDiver...u do not need to reply my pm la..but why i failed to dl? i use windows to dl...
用IE????????????????????????

引用:
原帖由 BTgame 於 2010-8-14 18:28 發表

用IE????????????????????????
無須理會 , 已處理 .

多謝樓主

睇錯左 [ YUI 卡位」解決方法

39 123
發新話題