26 12
發新話題

[分享] [ 分享 ] - 遺 - 憾 - 美 - [感人短片] + 多首歌*v*

[Close]

[ 分享 ] - 遺 - 憾 - 美 - [感人短片] + 多首歌*v*

啤啤..
很淩亂地製作這個短片..
很多人不喜歡文字 見字多就怕..
很多人分享愛情故事時都會配上一首歌..

播放影片時 你會非常投入地等下一句 ...
             你會覺得時間過得很快...因為它很動人...
                                     不知不覺間你已經閲過千字...濕潤了雙眼

若能牽動你的心玄....請不要吝嗇那幾秒鐘..在這post留下你的大名 ..以作支持^^

yoyo~最尾果句係:
你想要的物質,
卻沒法再給你愛情,
但我在天上會繼續保護你,
我愛你!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

特別鳴謝: 堂水甜

想要一個屬於自己既團隊
必先要學會賞識
珍惜.........

周不時係facebook都會見到類似影片 但每次影片的歌配上文字總能打動我心 雖然內容好似成日差吾多,可能係我感性   
其實我吾想睇呢d片嫁..因為睇親個心都好似有d野塞住咁好吾舒服

啤哥我睇哂

一樣..睇埋呢d野就吾舒服

引用:
原帖由 s.咩 於 2010-8-4 22:20 發表
周不時係facebook都會見到類似影片 但每次影片的歌配上文字總能打動我心 雖然內容好似成日差吾多,可能係我感性   
知道嗎 我facebook都會見到類似影片 但係中途會無啦啦彈隻野出黎既感人"驚"動我的心 幫推98
轉戰LOL

一個人很難被一個故事  虛構故事所感動

然而還是有很多人動情了

很多時我們以為是故事所流露的真摰情感

但原來更多的是人還不太成熟
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

條片入面有埋圖片既話,更為感動人

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2010-8-4 23:04 發表
一個人很難被一個故事  虛構故事所感動

然而還是有很多人動情了

很多時我們以為是故事所流露的真摰情感

但原來更多的是人還不太成熟
雖說無乜機會有呢d真摰情感係現實生活中..
但還是有的...只是不是發生在你身邊..
引用:
原帖由 s.咩 於 2010-8-4 22:20 發表
其實我吾想睇呢d片嫁..因為睇親個心都好似有d野塞住咁好吾舒服 ...
偶爾一次也不錯耶!~
引用:
原帖由 s.斌 於 2010-8-4 22:32 發表
啤哥我睇哂
有d假-口-
引用:
原帖由 _FroG 於 2010-8-4 22:45 發表

知道嗎 我facebook都會見到類似影片 但係中途會無啦啦彈隻野出黎既感人"驚"動我的心 幫推98
我都比人玩唔少啦- -
引用:
原帖由 ˇζ唯愛★ 於 2010-8-4 23:07 發表
條片入面有埋圖片既話,更為感動人
甘樣我可能會比人k.o

想要一個屬於自己既團隊
必先要學會賞識
珍惜.........

承朋友所託 支持一下~~~~~~~~~~~~~~
vLan SiukinB
GGx Ana.2k

LOL 美/台ID : CG Ana2k