發新話題

這幾段片是送給D新手

[Close]

這幾段片是送給D新手

hunter 教學
[youtube]WCeDYDIn8RU[/youtube]

jockey 教學
[youtube]KmGSpn2eZwM[/youtube]

charger 教學
[youtube]rDAt8AwWX3A[/youtube]

Spitter 教學
[youtube]Sz7Gqfqnpdg[/youtube]

Smoker 教學
[youtube]ywh8CQmE0lY[/youtube]

Boomer 教學
[youtube]pDR75Bx7yVY[/youtube]

總結
[youtube]fnTiRGv2bT4[/youtube]

話明是新手, 當然要由淺入深
凡事從基本做起
片中還會說明特感的資料
例如: 自己的HP,  扣人類HP的能力
怎樣與其他特感合作等等

PS: 小弟用hunter都是其實見到人先開始按CTRL, 如按著CTRL來接近人類會很慢, 令人類有機會逃走

其實大家可以當作是特感資料來看
留心看看片中的文字介紹

引用:
原帖由 §鬼§姬§ 於 2010-8-4 18:50 發表
你依家真係教壞人囉  見到人先Ctrl 如果人我係到 你禁左 已經死左啦

同埋有機會比人逃走?
你飛既速度都追得返d人啦-.-
你同我講hunter資料-.-
我玩hunter 個時 都唔知你玩緊咩其他online game 小朋友-.- ...
多謝你講我小弟咁年輕

每個人用 hunter 的方法都唔同, 況且, 沒有人會在人類面前按Ctrl吧?
而小弟通常都是後面或高處伏擊

而且條是外國人拍的, 你要講資料, 同佢講

還有 left 4 dead 只是得 2 年時間,

還有小弟唔喜歡玩其他online game

還有留意片中的文字, 他是介紹特感的特性, 用來方便新手,

!!!!!!!!!!!

新手!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

如果大家留意片中的文字介紹, 就知道片中的含意
小弟 post 的, 不是重高技巧, 而是為新手提供特感的初步資料和用處

算了算了

如果版主都覺得真是那麼差的話
del 佢 la

小弟投降la~

大家想插就插 la~~

引用:
原帖由 人生幾何 於 2010-8-5 11:14 發表

嘩 咁個人類真係好遠 你係咪行過去?
小弟的意思是不會面對面近撲, 被人看到
如果人類真係好遠的話, 按 E

引用:
原帖由 god2006ster 於 2010-8-6 01:53 發表
雖然片中內容成效有待改進,
但樓主想幫助新手玩家出發點是善意的,我撐你!!
即使片內容不太好,
都總算給一些對L4D2 VS 全無認知的新手一個認識的機會
我們都不能否認有這些 "對L4D2全無認知的新手" 的存在=]
善意的PO ...
多謝!!!  多謝你啊!!!  

小弟會努力D, post 一 D 好D 的片

發新話題