39 123
發新話題

這幾段片是送給D新手

[Close]

這幾段片是送給D新手

hunter 教學
[youtube]WCeDYDIn8RU[/youtube]

jockey 教學
[youtube]KmGSpn2eZwM[/youtube]

charger 教學
[youtube]rDAt8AwWX3A[/youtube]

Spitter 教學
[youtube]Sz7Gqfqnpdg[/youtube]

Smoker 教學
[youtube]ywh8CQmE0lY[/youtube]

Boomer 教學
[youtube]pDR75Bx7yVY[/youtube]

總結
[youtube]fnTiRGv2bT4[/youtube]

頭香
未睇先回

樓主 你真心定假膠....
你真心的話 THX你先..但這片看後 跟本是新手打新手
HUN 點會見到人先開始按CTRL......
新手愈看愈不會進步....
有時間看不如多玩1場....

很膠的教學

教壞人  !!!!

話明是新手, 當然要由淺入深
凡事從基本做起
片中還會說明特感的資料
例如: 自己的HP,  扣人類HP的能力
怎樣與其他特感合作等等

PS: 小弟用hunter都是其實見到人先開始按CTRL, 如按著CTRL來接近人類會很慢, 令人類有機會逃走

其實大家可以當作是特感資料來看
留心看看片中的文字介紹

引用:
原帖由 ngchunhin 於 2010-8-4 15:33 發表
凡事從基本做起
片中還會說明特感的資料
怎樣與其他特感合作等等

PS: 小弟用hunter都是其實見到人先開始按CTRL, 如按著CTRL來接近人類會很慢, 令人類 ...
我用hunter鍾意按ctrl前抓一下
咁會無左僕低果段咆哮聲

如樓主有心想提高vlan玩家質素

小弟亦感到有提高玩家質素之需要

但以上影片作用不大

大家不妨睇下vlan場
玩coop多 vs少
唔會乖乖玩到完場
藉口就係實力相差太大...然後走場
我敢講句  你地再睇幾多片再學幾多都係冇用

vlan玩家e+咩質素? 我敢講句 70%不予置評
玩開coop戈班就唔識做屍 唔識封位 唔識攻勢
玩vs戈陣又唔認真  唔學下人地d好野
so? 新手幾新都冇所謂  肯學就唔會就咁一世
但你一走場?   ~your life is end
不如轉玩其他games  ?  冇心玩玩黎做咩0.0
唔好哂時間比心機讀書吧啦0.0

完~要插可以
請先搵我44一場
然後? 任插
晞{♣}

你依家真係教壞人囉  見到人先Ctrl 如果人我係到 你禁左 已經死左啦

同埋有機會比人逃走?
你飛既速度都追得返d人啦-.-
你同我講hunter資料-.-
我玩hunter 個時 都唔知你玩緊咩其他online game 小朋友-.-

引用:
原帖由 §鬼§姬§ 於 4-8-2010 06:50 PM 發表
你依家真係教壞人囉  見到人先Ctrl 如果人我係到 你禁左 已經死左啦

同埋有機會比人逃走?
我玩hunter 個時 都唔知你玩緊咩其他online game 小朋友-.- ...
呢句夠正,haha

引用:
原帖由 §鬼§姬§ 於 2010-8-4 18:50 發表

同埋有機會比人逃走?
我玩hunter 個時 都唔知你玩緊咩其他online game 小朋友-.- ...
多謝你講我小弟咁年輕

每個人用 hunter 的方法都唔同, 況且, 沒有人會在人類面前按Ctrl吧?
而小弟通常都是後面或高處伏擊

而且條是外國人拍的, 你要講資料, 同佢講

還有 left 4 dead 只是得 2 年時間,

還有小弟唔喜歡玩其他online game

還有留意片中的文字, 他是介紹特感的特性, 用來方便新手,

!!!!!!!!!!!

新手!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

如果你要將vlan 既新手降到呢個程度!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

唔好意思!!!!我接受唔到囉!!!!!!!
如果你係有心for 新手
我寧願你唔好post上黎

一係你拍過一段好d既
點解要將d有問題既片post上黎比人參考

認真諗下...係會害死班新手的(je係我
再者...提升vlan玩家質素

請由不走場開始做起thank you
晞{♣}

如果大家留意片中的文字介紹, 就知道片中的含意
小弟 post 的, 不是重高技巧, 而是為新手提供特感的初步資料和用處

算了算了

如果版主都覺得真是那麼差的話
del 佢 la

小弟投降la~

大家想插就插 la~~

如果認為小弟有心想插你
我令你誤會先講聲sorry

幫助新手 用意正確 我好贊同你
但呢d我認為自己可以試出黎
大家自己諗出黎會好d..咁簡單都諗唔到就證明你唔適合呢隻game
...而呢幾條片..
講真...真係多舊魚
我覺得放d勁片出黎會好d
比大家知道差距有幾大

好講真vlan好多人e+都連新手都不如
新又唔認 又唔聽人教 又唔肯學
我好希望玩vs 可以真正咁玩vs
我唔想用一開波唔拎包 淨用手槍黎就你地

大家可否正常一些
新手  都要一個低線
你要認定一世 你地要咁玩落去?
我唔怕同你講  
無謂哂時間

以上係同所有vlan玩家講的話
晞{♣}

引用:
原帖由 ngchunhin 於 2010-8-4 15:33 發表
凡事從基本做起
片中還會說明特感的資料
怎樣與其他特感合作等等

PS: 小弟用hunter都是其實見到人先開始按CTRL, 如按著CTRL來接近人類會很慢, 令人類 ...
嘩 咁個人類真係好遠 你係咪行過去?

39 123
發新話題