28 12
發新話題

[分享] [ 分享 ] 我真的錯了嗎?[我自己的故事]

[Close]

[ 分享 ] 我真的錯了嗎?[我自己的故事]

*女仔=a小姐
*女同學=y小姐
係我中二果一年..
我識左個女仔.
好幸運地.呢個女仔咁岩比老師編左坐我斜面..
而我同佢既故事亦都因為咁樣開始..
呢個女仔唔算特別.亦都唔算靚.脾氣都唔係好好-_-
不過我對佢始終有幾分好感的..
一開始.我真係完全唔識佢;s連佢叫咩名都唔知.
不過坐我後面個女同學我識左佢一年..
亦都成日同y小姐玩..
就係因為咁.a小姐睇唔過眼幫左y小姐一齊恰我-_-
a小姐既性格就係唔鐘意同男仔玩.同男仔傾計,
但係我唔明點解佢會成日同我玩..我果時既心態係咁諗
日子愈黎愈耐..人始終係有感情的動物..
我開始同佢sd sms.有時傾電話..
點知佢同我講..原來佢唔同男仔sd sms..我係第一個
就係果時佢係我心中上升了..
不過仲未係第一喎(:
從有左佢電話之後.
一直都有sd sms.
有日..我打左比佢同佢傾計
我既好奇心來了.我問佢你有冇鐘意人.
佢話有.
我就開始問了..
一直問..其實我都估到答案的.
答案就係我喇=]
不過果時佢有電話入.最終都冇講到.
原來果個電話係佢男友..佢同佢講左分手.
跟住佢向我表白左.我都接受了..
我仲記得果陣係聖誕節..
我地係聖誕節開始左..
同佢一齊左..
好多節日都同佢過左..
不過拍拖真係好煩.
一直都要諗對方感受..
呷醋呢種感覺成日出現.
講番我之前係咩人(:我係一個比較同女仔行得埋d既人.
所以同佢一齊之後我一直都要忍住..咁樣先可以令佢放心.唔再呷醋.
因為我知呷醋好辛苦..
不過初初既日子係好開心.
愈拍就應該會愈辛苦.如果大家都唔遷就大家既話..
其實我同佢講過.我問佢你會唔會為我改變你自己d性格..
佢既性格就係收收埋埋..
佢同我講.唔會.改左就唔叫a小姐喇
我好傷心的..因為我為過佢努力改變我既性格..
不過呢個都算..
我兜得如果真係鐘意大家.
係咪應該擺對方係第一呢?(除家人)
但係佢去搵朋友都唔搵我呢個男朋友食早餐.
同我出街永遠都遲到..
唔通呢d就係叫重視我呢個男朋友?!
呢d野..我都有同佢講過.
不過佢始終冇改過..
我唔應該逼佢..?
經過好多事..我同佢散左.
係呢年既6月..
佢喊到死..又介手.又飲酒..我見到我怎會唔心痛..
始終人類係有感情的動物.
佢話佢要追番我..我一直都等緊佢的..
不過佢始於冇行動..仲成日係我面前同男仔玩.
不知點解我都仲係會呷醋..
我傷左.另一個都傷左..
佢係關心另一個.
另一個唔見左野..a小姐都會知..
呢d事情簡直尢如n咁多把刀插入我個心..真的好痛
自從以上既事發生左..
我又飲左小小酒,,我拖左佢出去露台同佢傾..
我又同佢一齊番..
我同佢去左m記食野..我對之前既野都盡量忘記從新開始好了..
我自認我對a小姐真的很好.
我賣野比佢食.我餵佢食..
係我賣緊野食既途中..我叫左a小姐幫我睇住果袋..
點知佢將我果袋擺左另一張椅到-_-
我就同佢講..做咩將我d野亂dum..
佢就話唔想阻住我..
之後我都對佢冇乜野喇..
繼續拖番佢手..
點知佢就甩開我..
去到7仔佢話要入錢..我等緊佢
佢一出黎我想走果陣又咁岩我差d仆親喎.
佢一句關心都冇..我個心又好痛了-_-
難道佢唔會珍惜我?
我離開左佢佢又介哂手飲哂酒..
我係佢身邊佢又咁對我..
唔通有果陣永遠唔識珍惜..離開左先識?!
係咪我做錯左..?
之後呢次..我地兩個又分開左..
我錯了嗎?!點解永遠都係咁..

請叫我雪仔:$
雪!你話過會陪我一生咖喇:D
唔好呃我呀!我愛雪:$

頭香
真的是你嗎?
我亂打亂撞入佐E個post
個post都幾好睇^^
都幾吸引人睇
都中間果部份都幾感人
y果個似似茄lv啡

RC既fan仔>>可以過黎我群吹水/打信/cs/暗3/勁舞><(總有d gm唔數了)
me群:25368473

求人幫我講..
我係咪做錯

回復 3# 的帖子

我諗應該唔係你做錯
我諗佢應該已經忘記你,想有新既開始
直接D講..

RC既fan仔>>可以過黎我群吹水/打信/cs/暗3/勁舞><(總有d gm唔數了)
me群:25368473

可能..佢唔係一個岩你性格既人

引用:
原帖由 JiM☆占 於 2010-8-3 22:10 發表
可能..佢唔係一個岩你性格既人
岩..佢比較自卑..
我樂觀..但唔知點解我就係鐘意佢..
愛好難捉摸

引用:
原帖由 |SkilLζ|MG 於 2010-8-3 22:04 發表
我諗應該唔係你做錯
我諗佢應該已經忘記你,想有新既開始
直接D講..
我寧願佢能夠忘記我,,
係佢心目中我只係壞人

字海 唔想睇

你錯乜.係都佢錯啦. 你對佢咁好.
你又主動,佢話佢要追番你.咪又係得過講字.
你知道呷醋難受.你為佢改.佢呢.乜都吾願為你.
你幫佢買野食叫佢幫你睇住個袋,佢竟可以放去第2到.
仲話驚阻住你.咩理由黎嫁?
你差D仆低佢1句關心野都冇啊.暇張都有句"冇事麻"咁啦.
咁佢有冇?我吾清楚.正常人都會咁樣問句啦係咪.
人就係咁.有果時就吾珍惜.失敗左又係到後悔喊苦喊忽.為乜.?
你到頭來傷害既咪又係自己. 呢個女仔吾值得你愛.
吾值得你咁為佢.咁顧佢.不過想點都係睇你自己既姐.
只係覺得佢吾岩你.你地1齊炸大家傷心.早放棄係好.!

引用:
原帖由 一一 於 2010-8-3 22:38 發表
你錯乜.係都佢錯啦. 你對佢咁好.
你又主動,佢話佢要追番你.咪又係得過講字.
你知道呷醋難受.你為佢改.佢呢.乜都吾願為你.
你幫佢買野食叫佢幫你睇住個袋,佢竟可以放去第2到.
仲話驚阻住你.咩理由黎嫁?
你差D仆低佢1 ...
你講既野同我諗既一樣..
憎d人...比完希望,又要比失望人

引用:
原帖由 模範慘情D] 於 2010-8-3 22:30 發表
字海 唔想睇
睇睇下就想睇

唉.原來你地係因為咁分手....仲以為你玩...sor

或者呢個女仔唔藉得你..

引用:
原帖由 NaL-_Hin 於 2010-8-10 16:45 發表
或者呢個女仔唔藉得你..
佢而咖算吧喇
我大把人溝

只能說
你問下自己仲系唔系中意佢
中意一個人就要接受她的所有

在愛情中沒有對or錯只有愛or不愛

28 12
發新話題