發新話題

[閒聊] 不如將 Googel 廣告所有收入用黎搞活動

[Close]
引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2007-5-7 11:21 發表
咁點解今日唔駛返學,又借場比人考會考...
其實佢已經返緊學 上緊電腦堂

咦,你同佢係同學乎...

我今日真係唔洗返
如肥佬所講~借埸比會考
偷圖者"子孫根"即斷

大家小心D
依家離左題
話哂呢個post係龍大開
一扣分上黎 .....

入正題...
我驚搞個投票
個個都話出席
到頭來我驚得2-3個...

bbq最好..

有野食

同埋又令大家都happy下啦

燒野吃,起碼要等到秋天或年尾

係lor~燒野食咁熱~到時哂親企鵝仔牙

哎呀..  我依家先發現有此帖  

其實最主要睇人數吧?  人數多  活動莫過於燒野食的樣子..

點都好  一定支持  

ps: 澳門的同胞  包船票 ?
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

咁都比你諗到,不愧為smileboy,好嘢!.....

呢個天氣~燒雞翼~燒燒下自己身度有d火

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2007-5-7 11:37 發表
咦,你同佢係同學乎...
我唔係佢同學

只係亂咁up姐

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2007-5-8 20:18 發表
咁都比你諗到,不愧為smileboy,好嘢!.....
肥佬成日叫人去屋企..  不如就一齊上去  

其實人數30以下  可以去sweetom間樓上cafe?

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2007-5-8 19:52 發表
哎呀..  我依家先發現有此帖  

其實最主要睇人數吧?  人數多  活動莫過於燒野食的樣子..

點都好  一定支持  

ps: 澳門的同胞  包船票 ?
不如一起去看電影
f-h坐
龍哥比錢
我要看加勒比海盜3

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2007-5-9 02:49 發表

肥佬成日叫人去屋企..  不如就一齊上去  

其實人數30以下  可以去sweetom間樓上cafe?
我幾時成日叫人去我屋企,你咁講d人會誤會,我無做個金魚佬...

引用:
原帖由 高達貓 於 2007-5-9 06:01 發表

不如一起去看電影
f-h坐
龍哥比錢
我要看加勒比海盜3
其實難得一齊玩  都係大家出下錢啦  

唔出錢  唔覺要落力玩架  

肥佬..  唔洗唔認啦    saghk已經將佢淒慘既過去同我分享左  

發新話題