發新話題

2.0.3.1 更新內容‧突變模式代碼‧更新回報‧終極索取

[Close]
引用:
原帖由 LHM1996717 於 2010-7-24 23:43 發表
唔知幾時先只令到D 2.0.2.9用到插件呢?~
你依家用唔到啲插件咩 ( in 2029 ) ?

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-7-24 22:46 發表

3Q !

暫時得知 : 由於 2028 更新加強 CRC 保護 , 所以現時網路所提供的破解 pak01_dir.vpk 全部失效 , 敬請留意 .

另外 vLan 至今仍未發佈最新版本 2.0.2.9 更新檔 , 未有進一步消息前大家都係玩住 2.0.2.6 吧  ...
我更新後 2029  直接降版本 去 2026 開場玩毫無問題,開足全日一切正常!

根本不需要用什麼破解  pak01_dir.vpk  來修正!

2.0.3.0 更新詳情 終於出爐喇 !

經過我九牛二虎之力 , 終於完成今次更新內容既中文翻譯 , 希望大家睇得明白吧 !

另外遇到任何 2030 異常問題 , 請立即在此回報 , 方便我為大家跟進 .

2029果個更新--
完全囧哂,官方竟然唔知有超對e樣野

2030都算大更新

若子彈擊中倖存前穿過感染者 , 則不視作友軍傷害 .

2030降唔降到版?

引用:
原帖由 calvinleeabc 於 2010-7-30 14:55 發表
2030降唔降到版?
大多數降唔到 , 因為今次修改左計分機制 , 玩其他版本伺服會產生衝突 .

唔小心升左2030一個ser都無...後悔...

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-7-30 15:10 發表

大多數降唔到 , 因為今次修改左計分機制 , 玩其他版本伺服會產生衝突 .
我正版,降到,入到2.0.2.6 合作模式 SER

引用:
原帖由 BTgame 於 2010-7-30 17:23 發表

我正版,降到,入到2.0.2.6 合作模式 SER
不如你試下入對抗場 , 睇下有冇異樣 .

什麼是
任何特感導致倖存絆腳而行 (< 30hp) 可獲取 50 點分數 .

同埋

依d都唔明-.-

Tank

‧Tanks go into a stasis when they spawn and leave stasis when the human player takes over.
    產生後進入靜止狀態 , 直至倖存玩家接手才解除 .

‧Tanks in stasis are invisible but still show a glow to the infected team.
    靜止時會隱形 , 但以微光讓特感方顯示 .

‧Tanks do not attack when they are in stasis.
    靜止時不會作出攻擊 .

‧Tanks in stasis cannot be set on fire or damaged.
    靜止時免除任何傷害 .

我重新修改語法 , 依家睇得明唔明 ?

‧Any infected that causes a Survivor to stumble into a "ledge hang" situation will receive 50 points.
    任何特感攻擊令倖存玩家「瘸腳」而行可獲取 50 點分數 .

Tank

‧Tanks go into a stasis when they spawn and leave stasis when the human player takes over.
    刷出後靜止移動 , 直至倖存玩家接手才解除 .

‧Tanks in stasis are invisible but still show a glow to the infected team.
    靜止期間只有特感玩家看得見 .

‧Tanks do not attack when they are in stasis.
    靜止期間不能作出攻擊 .

‧Tanks in stasis cannot be set on fire or damaged.
    靜止期間不受任何傷害 .

回復 42# 的帖子

你要唔要補一補中文........

己更新為2.0.3.1  

發新話題