29 12
發新話題

設置IPVE驅動程式失敗,請嘗試以電腦管理員帳號執行

[Close]

現在斑竹在么?

下載TEAMVIEWER嗎?

已經下載,請問晚上19:00有空不?

唔知點整..

引用:
原帖由 malan1355 於 2010-7-19 15:00 發表
已經下載,請問晚上19:00有空不?
有...如果可以, 現在也可以~

引用:
原帖由 karta3083222 於 2010-7-19 15:37 發表
                                       唔知點整..
...下載TEAMVIEWER吧.

已在線 望管理員幫忙一下 ID和PASSWORD已經發都短信

可不可以順道把UAC 關了??

UAC 我一直都是關閉的

已解決

OK了                   感謝管理員的熱心幫助

無id.你可唔可以比我呀....

...係你比ID 同PW我...

其實係咩ID同pw呀..............

我唔係一啲都唔識..可唔可以加我MSN教我呀..

29 12
發新話題