40 123
發新話題

Left 4 Dead 2 - HeTeR [Rebirthing]

[Close]

Left 4 Dead 2 - HeTeR [Rebirthing]

暑假喇又, 都吾知過左幾多個暑假, 不過今年既比較忙. 由於有朋友不斷吹我出新既, 所以都用左一日時間整左出黎。

[youtube]TYiBhw9OgT8[/youtube]

都係個句啦, 吾岩你口味 你可以選擇吾睇, 按番上一頁睇其他post. 我願意接受一切評論, 但吾希望有人想係到搵"交" 嗌 .. 多謝觀看。

thanks for share

支持支持,,,原創始終好睇D
YuK

sup+1

樓主係1分01至5個到點知有隻野係到..

引用:
原帖由 肥料之神原 於 2010-7-19 15:13 發表
聽聲
PO霖/DaDa

引用:
原帖由 肥料之神原 於 2010-7-19 15:13 發表
氣  

下 依係點? d呼吸聲? 係唔係

引用:
原帖由 joncheung 於 2010-7-21 21:36 發表
下 依係點? d呼吸聲? 係唔係
特感d聲一向好特出,因為係特殊感染者呀嘛
何況隻boomer一出世嗰把聲
唔洗用耳機都聽到

引用:
原帖由 口刁_妳 於 2010-7-19 16:40 發表

氣  
o= =
呢d我都聽到,,但係你條片就唔得啦..

引用:
原帖由 ineedsomehelp 於 2010-7-21 21:50 發表

唔洗用耳機都聽到
好似嘔緊野- -

嘩~_~
咁既話我又放出黎比人睇lol

引用:
原帖由 jackywin816 於 2010-7-22 20:14 發表
嘩~_~
咁既話我又放出黎比人睇lol
好 , 你甘講, 攪到我好想睇。  

引用:
原帖由 肥料之神原 於 2010-7-22 19:54 發表
o= =
呢d我都聽到,,但係你條片就唔得啦..
咩吾得 ?

引用:
原帖由 ineedsomehelp 於 2010-7-21 21:50 發表

唔洗用耳機都聽到
聽到, 甘你可吾可以做到立即定位, 然後射殺 ?

40 123
發新話題