57 1234
發新話題

[分享] [ 分享 ] 100%原創---不要對男人太好

[Close]

[ 分享 ] 100%原創---不要對男人太好

將男人當成跑狗場上追逐電子兔的賽狗,某程度上是對的。男人歡喜追求,追逐。可能有男人不太喜歡被看成賽狗,但狗這種動物與男人拉上形象上的關係,也不是首次,否則女人怎會常常指著男人叫他---男人老狗。

女人要男人對自己好,最有效的辦法,是別那麼愛他。有些女人早已知道這竅門,但做不到。女人喜歡被男人深深愛著,享受那幸福的感覺,不經不覺也以相同的想法對男人。男人被女人深深愛著,感覺當然好,也有女人所形容的幸福感。

男人未必很享受這種幸福。這種女人帶給他的幸福很快成為一個困局。追求過程縱使有千辛萬苦,得到對方後的幸福還是不會令他興奮得長久,很快,他又會被新的挑戰吸引。得到心上人的成就感總會過去,他的雄性吸引力再被另一個女人引發時,又會展開新一場追逐遊戲。

女人千依百順,男人會感到自豪,但內心可能有一點奇怪要求---不要對我那麼好。

女人的戀愛模式很極端,自己的城堡一但被攻陷,就無條件投降,地下革命甚少發生。

時刻把分手掛在口邊的女人,不管條件如何,總是有個男人乖乖的守在身邊。

不要對男人那麼好,請相信這點。

(我擺到明睇男人唔順眼  )

將男人當成跑狗-_-

引用:
原帖由 ヾnG 於 2010-7-12 03:41 AM 發表
將男人當成跑狗-_-
你唔認同咩   
我100%認為係同類

引用:
原帖由 鬆弛熊の琳 於 2010-7-12 03:43 發表

你唔認同咩   
我100%認為係同類
吾系吾認同既

用詞方式就...當作小狗不會好點嗎

引用:
原帖由 ヾnG 於 2010-7-12 03:47 AM 發表

吾系吾認同既

文法就...當作小狗不會好點嗎
------------------------------------------------------------------------------

跑狗場上  追逐  電子兔  的  賽狗

文法邊到有錯,請指教

------------------------------------------------------------------------------

如果你係話用詞,的確有少少歧視

引用:
原帖由 鬆弛熊の琳 於 2010-7-12 03:49 發表

跑狗場上  追逐  電子兔  的  賽狗

文法邊到有錯,請指教
s0r me 錯

已修改

其實所有男人都中意被女仔中意既感覺

因為真係好幸福   
p_R0

引用:
原帖由 pR0〝 於 2010-7-12 03:53 AM 發表
其實所有男人都中意被女仔中意既感覺

因為真係好幸福   
男人未必很享受這種幸福。這種女人帶給他的幸福很快成為一個困局。追求過程縱使有千辛萬苦,得到對方後的幸福還是不會令他興奮得長久,很快,他又會被新的挑戰吸引。得到心上人的成就感總會過去,他的雄性吸引力再被另一個女人引發時,又會展開新一場追逐遊戲。

有無留意呢段

引用:
原帖由 鬆弛熊の琳 於 2010-7-12 03:55 發表

男人未必很享受這種幸福。這種女人帶給他的幸福很快成為一個困局。追求過程縱使有千辛萬苦,得到對方後的幸福還是不會令他興奮得長久,很快,他又會被新的挑戰吸引。得到心上人的成就感總會過去,他的雄性吸引力再被另一個 ...
其實吾系每個男人都系既

引用:
原帖由 ヾnG 於 2010-7-12 03:57 AM 發表

其實吾系每個男人都系既
你一定又無留意我既post。
100%原創---戀愛定律
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=252921&extra=page%3D1

引用:
原帖由 鬆弛熊の琳 於 2010-7-12 03:58 發表

你一定又無留意我既post。
100%原創---戀愛定律
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=252921&extra=page%3D1

其實因為呢個p0z既題目吸引左我先會入黎睇

引用:
原帖由 鬆弛熊の琳 於 2010-7-12 03:55 發表

男人未必很享受這種幸福。這種女人帶給他的幸福很快成為一個困局。追求過程縱使有千辛萬苦,得到對方後的幸福還是不會令他興奮得長久,很快,他又會被新的挑戰吸引。得到心上人的成就感總會過去,他的雄性吸引力再被另一個 ...
亦都同意你呢一段

因為男人永遠都中意擁有好多野 (包括好多女人)

我係其中一個

sosad
p_R0

S0R!吾認同.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 Siu_豬 於 2010-7-12 05:12 AM 發表
S0R!吾認同.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
請說出你的意見,大家一起討論。

引用:
原帖由 鬆弛熊の琳 於 2010-7-12 03:40 發表
將男人當成跑狗場上追逐電子兔的賽狗,某程度上是對的。男人歡喜追求,追逐。可能有男人不太喜歡被看成賽狗,但狗這種動物與男人拉上形象上的關係,也不是首次,否則女人怎會常常指著男人叫他---男人老狗。

女人要男人對自己 ...
其實你有無受過d刺激
雖然我都認為女仔5應該對男既咁好(我都係男=_=)
不過我反而覺得有時對個男既好小小,反而更易控制個男既
小弟我女友係好小氣,好易嬲既人,但有時會對我好
所以我對佢都死心塌地

57 1234
發新話題