發新話題

[分享] [ 分享 ] 100%原創---戀愛定律

[Close]
同意同意

有d聽過~~~唔錯^^
睇完後會心微笑

引用:
原帖由 kit1882004 於 2010-12-25 01:20 發表
跟一個人接吻比起十指緊扣容易。
這是真的嗎..我第一次和她見面便與她十指緊扣地玩
旦是最後也沒有接吻,也沒有一起..
我個人認為十指緊扣比較容易吧.. ...
看來你會錯意思了吧   十指緊扣並不是真的就是十指緊扣呢=.=
而且只是比較接吻比十指緊扣容易~

所有定律經已打破

引用:
原帖由 貓小姐 於 2010-12-26 06:48 發表
有d聽過~~~唔錯^^
睇完後會心微笑
因為佢係有d料,,要諗深一層先會明白佢up咩

你總是跟最愛的人分手,而跟非最愛的人結婚
十分認同

完全同意~~
如能推出更多就好了~
支持^^
ya!
      ;)

14』男人在兩種情況下最多話說。哄女人上牀前,做了對不起她的事後
難道沒有第3樣?

引用:
原帖由 ×°布條╮ 於 2011-1-14 07:08 AM 發表
14』男人在兩種情況下最多話說。哄女人上牀前,做了對不起她的事後
難道沒有第3樣?
無錯,只有呢兩種情況下最多話說

引用:
原帖由 waJai.(3 於 2011-1-11 05:03 AM 發表
完全同意~~
如能推出更多就好了~
支持^^
呢d係我多年經驗所寫出黎的,如果再想推出更多.....
我諗我承受唔起......不過我會盡量的,呢個post都係呢個版好耐了,多謝大家支持...
相信大家對愛情有另一番睇法的^^

如果沒有琳姐的分享 ,

這區也冷清得多了 .
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

你簡直係我偶像

相信一見鐘情,有一半以上是患有近視的。

睇完呢句我笑左,, 哈哈哈 *
認同! XD

我看要視乎面對的是什麼女人吧...如果是哄自己的愛人上床就不需要太多的廢話
如果是做了對不起自己愛的人的事(譬如背叛)...我的經驗就是感到懊悔...有口難言...因為不可能對她坦白...那又怎麼會最多話說呢?

幾有道理

發新話題