19 12
發新話題

[L4D2更新] vLan v2.0.2.3 至 2.0.2.6(4261)

[Close]
引用:
原帖由 kevinkwok121 於 2010-7-16 18:06 發表

再DOWN過既意思係DOWN更新檔?
我DOWN更新檔冇用迅雷嫁BO
重新再下載新手包 2001-2024
引用:
原帖由 24991059 於 2010-7-16 19:42 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2374031&ptid=252692][/url]
有冇CHING話我知發生咩事呀
我裝左之後 一定放岩左位
但用破解版開GAME 跟住去到LOADING之後個畫面就彈GAME
有冇人幫幫手?感謝了
新手包 2001-2024>2023-2026
引用:
原帖由 roselun04121 於 2010-7-16 23:09 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2375329&ptid=252692][/url]
我更新左係唔係都開到場 ~~~~
都係
新手包 2001-2024>2023-2026
引用:
原帖由 giggs612 於 2010-7-17 00:00 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2375648&ptid=252692][/url]
不論單機定連線成日玩玩下彈GAME
有冇得解決?
有無彈error出黎 ?!

引用:
原帖由 WaishuTree 於 2010-7-18 16:56 發表
我原本2.0.2.6都玩到
諗住DOWN Addons_Support_v2.6
點知裝好曬就彈ERROR BINDING
之後我就重裝GAME
裝vLan_v2001to2024_update_and_crack
裝vLan_L4D2_v2023to2026_update&Crack
之後入GAME都唔得
LOAD完動畫就彈  ...
你有無裝錯位先 ?!

引用:
原帖由 johng0102 於 2010-7-31 23:38 發表
版大幾時回來 ? 是否去左旅行 ? 現在巳去到2031.............我們仍停在2026. 快d回來啦.謝謝!!!
剛剛上個星期我電腦壞了 -___-" 要大維修導致更新檔延誤了發佈

抱歉令各位久等了,現製作2.0.3.1更新檔中,獨欠fishHao既破解dll,應該好快會有

製作後經我反覆測試再放出黎,大家再稍等一下好了 十分抱歉

引用:
原帖由 0o3000o0 於 2010-8-1 10:58 發表
更新左 但一入場彈  單人都係  求救!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
有無裝插件 ?!

19 12
發新話題