發新話題

[L4D2更新] vLan v2.0.2.3 至 2.0.2.6(4261)

[Close]
引用:
原帖由 auto143 於 2010-7-21 22:52 發表
我想問下 , 裝完搵到ser ,
但一入ser 就彈game 點整 ??
重新更新一次
引用:
原帖由 卍浪子卍 於 2010-7-21 23:37 發表
版主, 我現在的版本係2020, 但係我搵唔到2020~2030的補丁, 請問可以比條link我嗎??
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1
引用:
原帖由 boby1 於 2010-7-22 14:23 發表
本身用2024...安裝2026果時佢彈出話無法安裝xxx.dll 叫我重新開機再安過
但係試左都係唔得..

請問點樣解決  
唔好用迅雷下載
引用:
原帖由 人出沒注意 於 2010-7-22 18:22 發表
點解我右下角果到見唔到有場玩既? 更新左2026
thanks
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... p;page=1#pid2030846
上少少有教學

推推
輸人唔輸品◎

今次個mutation 好吸引!!
我裝喇
-待補團

:) 多謝分途-3-

我想問點樣開THE PASSING??

我唔知地圖名!!

THX

引用:
原帖由 ST0110 於 2010-7-26 15:16 發表
我想問點樣開THE PASSING??

我唔知地圖名!!

THX
1. 求其開個地圖先
2. 轉圖, 睇到c6m1

吾系出到2029啦咩

一入場彈左,咩事

引用:
原帖由 我是誰呀!? 於 2010-7-27 16:21 發表
一入場彈左,咩事
唔好改版本
試下單人得唔得

點解我個金山毒霸話個野有木馬

ccccccccccccccccccccccccccccccc

彈出 " Unable to write to C:\Program File\steamapps\common\left 4 dead\Final.

更新左好多次都係甘.

有冇2029既update??

回復 102# 的帖子

- 彈出 " Unable to write to C:\Program File\steamapps\common\left 4 dead\Final.

解:下載最新版本fishHao破解再覆蓋一次

引用:
原帖由 samsam3216 於 2010-7-28 02:21 發表
有冇2029既update??
f牌好似仲未有相容既破解-3-

發新話題