發新話題

[L4D2更新] vLan v2.0.2.3 至 2.0.2.6(4261)

[Close]
引用:
原帖由 toto345618433 於 2010-7-16 17:49 發表

壞左檔
建議再down過 (唔好用迅雷)
再DOWN過既意思係DOWN更新檔?
我DOWN更新檔冇用迅雷嫁BO

有冇CHING話我知發生咩事呀
我裝左之後 一定放岩左位
但用破解版開GAME 跟住去到LOADING之後個畫面就彈GAME
有冇人幫幫手?感謝了

我更新左係唔係都開到場 ~~~~

不論單機定連線成日玩玩下彈GAME
有冇得解決?

引用:
原帖由 kevinkwok121 於 2010-7-16 18:06 發表

再DOWN過既意思係DOWN更新檔?
我DOWN更新檔冇用迅雷嫁BO
重新再下載新手包 2001-2024
引用:
原帖由 24991059 於 2010-7-16 19:42 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2374031&ptid=252692][/url]
有冇CHING話我知發生咩事呀
我裝左之後 一定放岩左位
但用破解版開GAME 跟住去到LOADING之後個畫面就彈GAME
有冇人幫幫手?感謝了
新手包 2001-2024>2023-2026
引用:
原帖由 roselun04121 於 2010-7-16 23:09 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2375329&ptid=252692][/url]
我更新左係唔係都開到場 ~~~~
都係
引用:
原帖由 giggs612 於 2010-7-17 00:00 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2375648&ptid=252692][/url]
不論單機定連線成日玩玩下彈GAME
有冇得解決?
有無彈error出黎 ?!

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-7-17 11:27 發表

重新再下載新手包 2001-2024

都係

有無彈error出黎 ?!
冇,玩玩下佢係不定時就咁彈返去桌面

謝謝!!謝謝謝謝謝謝謝謝!!!

e個檔一出街就張l4d2玩家分開2隊

一隊未update一隊up左date 連vlan個update號碼都未轉4261

我更新左喇
到冇場
d人快D更新喇

我原本2.0.2.6都玩到
諗住DOWN Addons_Support_v2.6
點知裝好曬就彈ERROR BINDING
之後我就重裝GAME
裝vLan_v2001to2024_update_and_crack
裝vLan_L4D2_v2023to2026_update&Crack
之後入GAME都唔得
LOAD完動畫就彈 couldn't allocate any server IP port , tried 3 addresses

做咩事?
諗住玩番原埸都唔得

引用:
原帖由 WaishuTree 於 2010-7-18 16:56 發表
我原本2.0.2.6都玩到
諗住DOWN Addons_Support_v2.6
點知裝好曬就彈ERROR BINDING
之後我就重裝GAME
裝vLan_v2001to2024_update_and_crack
裝vLan_L4D2_v2023to2026_update&Crack
之後入GAME都唔得
LOAD完動畫就彈  ...
你有無裝錯位先 ?!

2.0.2.4 哥d點算?

引用:
原帖由 punmafone 於 2010-7-19 14:11 發表
2.0.2.4 哥d點算?
唔明
講清楚d?

引用:
原帖由 toto345618433 於 2010-7-19 14:23 發表

唔明
講清楚d?
我2.0.2.4的
down樓主哥個2023至2026
裝左入去之後入game發現仲係2024
求解

引用:
原帖由 punmafone 於 2010-7-19 14:41 發表

我2.0.2.4的
down樓主哥個2023至2026
裝左入去之後入game發現仲係2024
求解
1. 裝錯位

2. 試下重新更新1次

發新話題