發新話題

[L4D2更新] vLan v2.0.2.3 至 2.0.2.6(4261)

[Close]
我裝完後無哂d server....可以點做呢請問

引用:
原帖由 an10335 於 2010-7-14 22:07 發表
過左動畫之後冇啦啦彈game,冇error
請確認自己版本為 2023/2024才使用此更新包
引用:
原帖由 chunyin_k 於 2010-7-14 22:21 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2361529&ptid=252692][/url]
我裝完後無哂d server....可以點做呢請問
無場係因為而家比較少人更新左

你可以入coop1,果邊d人更新得比較快

我想問係唔係主程式>vLan Left 4 Dead 2 v2.0.0.1 - 2.0.2.4更新連fishHao v2.0.2.3破解檔>vLan v2.0.2.3 至 2.0.2.6(4261)連 fishHao v2.0.2.6 Final破解合併檔>Addons_Support_v2.6> 非官方圖vpk檔放入C:\steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2\addons\
我敢裝玩同人map都彈game呀...
好想問係咩事呀

引用:
原帖由 ken2036 於 2010-7-14 23:13 發表
我想問係唔係主程式>vLan Left 4 Dead 2 v2.0.0.1 - 2.0.2.4更新連fishHao v2.0.2.3破解檔>vLan v2.0.2.3 至 2.0.2.6(4261)連 fishHao v2.0.2.6 Final破解合併檔>Addons_Support_v2.6> 非官方圖vpk檔放入C:\steamapps\ ...
可能性-更新裝錯位

主程式>C:\

更新檔>C:\steamapps\common\left 4 dead 2

我係放係c:/呀..
但我玩個5個官方map有無事喎..
d非官方vpk檔我係2.0.2.4都有玩..

引用:
原帖由 ken2036 於 2010-7-14 23:26 發表
我係放係c:/呀..
但我玩個5個官方map有無事喎..
d非官方vpk檔我係2.0.2.4都有玩..
全部非官方圖都彈 ?! 定係其中某部份?!

sorry我搵到啦..
原來我無做
2. 之後於C:\steamapps\common\left 4 dead 2\找 "Addons support安裝修正註冊表"   
打開它,按是>確定....

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-7-14 22:59 發表
請確認自己版本為 2023/2024才使用此更新包
OH MY GOD!我知咩事==
我更新左2026之後再將SourceMod hg2865(2009個個) copy落去
開左srcd.exe之後彈game仲多左呢個檔
srcds_816923_crash_2010_7_14T12_37_1C0.mdmp
之後就玩唔到=,=

禁完隻game 黑屏  之後就彈而句出黎
救救我..
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 闇影乂牙豪 於 2010-7-15 12:00 發表
禁完隻game 黑屏  之後就彈而句出黎
救救我..

- 彈出 " can't find background image 'materials/console/background0x_widescreen.vtf' "

因:安裝或更新路徑不妥/下載不當

解:可試重裝一次,都唔得就重新下載主程式&更新

thank you for sharing!!

入完game 禁左右下角果個野 跟住彈左d場出黎既 是但kick一個場 右下角應該有一個進入遊戲 點解佢叫我down附加軟件?

引用:
原帖由 魔君no3 於 2010-7-16 10:58 發表
入完game 禁左右下角果個野 跟住彈左d場出黎既 是但kick一個場 右下角應該有一個進入遊戲 點解佢叫我down附加軟件?
已於pm內解答你

我DL左更新檔,,
入左SER按啟動,,
按運行冇反應,,
點算?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kevinkwok121 於 2010-7-16 15:59 發表
我DL左更新檔,,
入左SER按啟動,,
按運行冇反應,,
點算?
壞左檔
建議再down過 (唔好用迅雷)

發新話題