發新話題

[L4D2更新] vLan v2.0.2.3 至 2.0.2.6(4261)

[Close]
請問我係2023-2024用唔用得
因為上次我2018-2023左
搞到冇晒d單機場
重新覆蓋2001-2023至得

引用:
原帖由 laihoyan123 於 2010-7-12 11:01 發表
請問我係2023-2024用唔用得
因為上次我2018-2023左
搞到冇晒d單機場
重新覆蓋2001-2023至得
正常黎講應該係冇問題

裝完之後搵唔到ser- -~~~~

點先可轉番右下角的 Steam群組伺服器?
唔識用fishHao個自動顯示刷服工具!
我連一個場都入唔到 Orz

教下我= =

引用:
原帖由 鹿仔xd~ 於 2010-7-12 21:25 發表
裝完之後搵唔到ser- -~~~~
無場係因為比較少人更新左,過多幾天情況應該會有改善
引用:
原帖由 lamlamray01 於 2010-7-12 21:25 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2348388&ptid=252692][/url]
點先可轉番右下角的 Steam群組伺服器?
唔識用fishHao個自動顯示刷服工具!
我連一個場都入唔到 Orz

教下 ...
唔駛用fishHao個自動顯示刷服工具架 = =

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-7-12 23:19 發表

無場係因為比較少人更新左,過多幾天情況應該會有改善

唔駛用fishHao個自動顯示刷服工具架 = =
狂人說他是沒了 STEAM chick 入去找服的那行字
即好像沒開vlan開game 那樣

我由2023更新上一入ser即彈

玩到,thx for sharing

引用:
原帖由 abc1208 於 2010-7-12 23:32 發表

狂人說他是沒了 STEAM chick 入去找服的那行字
即好像沒開vlan開game 那樣
唔係好明...?
引用:
原帖由 ricky1992 於 2010-7-12 23:32 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2349211&ptid=252692][/url]
我由2023更新上一入ser即彈
移走插件檔試試

佢話 系統找不到指定檔案 xxxxx      [steam.inf] <-- 咩黎... 點算 ?

明明就裝左呢個更新檔..
之後仲問

彈出 " 找不到指定模組 "

引用:
原帖由 vios688 於 2010-7-13 13:12 發表
明明就裝左呢個更新檔..
之後仲問

彈出 " 找不到指定模組 "
第一次裝步驟:

主程式>2001-2024更新連破解>2023-2026更新連破解

有冇中文版插件,同左你個個更新插件係英文來的...

入場彈game...
如何更新插件檔??

無法找到程序輸入點
點搞?????????

發新話題