發新話題

玩魔獸成日斷線彈game !!

[Close]

玩魔獸成日斷線彈game !!

次次玩魔獸都玩左1個鐘以上就會無啦啦斷線 ..
是我網路問題定其他問題 ?
好似係我入我個fd場先會甘 ..因為我開親場佢都會斷線..
係吾係我部機同佢撞線 ?
如果係 ,,但我另一部機冇同佢撞過 -_-

求助

成日斷線好Q煩 ..help !!

有可能係閣下所用之寬頻不穩定出現多次連接VLAN SERVER 出現延遲狀態先會彈出區域.

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2010-7-6 23:04 發表
有可能係閣下所用之寬頻不穩定出現多次連接VLAN SERVER 出現延遲狀態先會彈出區域.
我部機因咩事會寬頻不穩定既 ? 我另一部機都冇事 ;(

好多原因, 例如當時下載緊野, 網絡卡驅動程式唔穩定又或者當時寬頻唔穩定等問題影響

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2010-7-7 21:40 發表
好多原因, 例如當時下載緊野, 網絡卡驅動程式唔穩定又或者當時寬頻唔穩定等問題影響
甘可以點解決 ?之前都冇d甘既事發生 ..洗完機之後就甘

玩緊遊戲個時唔好開下載軟件同埋更新晒D驅動程式吧.

換左個上網服務啦-,-hkbn好少呢d問題
【代製影片】

引用:
原帖由 老何  於 2010-7-8 20:33 發表
換左個上網服務啦-,-hkbn好少呢d問題
我另一部都係同一個網 ..但個部機冇事wo

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2010-7-8 14:17 發表
玩緊遊戲個時唔好開下載軟件同埋更新晒D吧.
我玩war吾會down野 ..驅動程式都已經係最新 ..

咁可能係病毒或木馬影響

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2010-7-9 23:21 發表
咁可能係病毒或木馬影響
甘就慘 .. 掃下先得 -0-

掃完, DEL 埋都未必有用 因為可能已經影響左你既WINDOW 了..

發新話題