59 1234
發新話題

原創&12禁~惡夢真的發生~收集意見中,將快出新章......

[Close]
引用:
原帖由 mikepun2000 於 2006-9-1 11:20 發表
我覺得你o個章發現神祕洞穴會好睇d woo~~!!!
呢章好似冇咁好=口="
新的第六章會連接下幾章會比例好!

無論點都好拉~~

支持你~~!!!!
  我 們   結 婚 吧

引用:
原帖由 mikepun2000 於 2006-9-1 15:25 發表
無論點都好拉~~

支持你~~!!!!
多謝你^^

原創&12禁~惡夢真的發生~新加第六章:事實真相!1/9

惡夢真的發生
大約幾日一章!睇完要回喔!!!
[12禁]~12禁的原因係我怕對細路留下不良意識and回憶~.~
9月1日更新

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
人物會由小說的發展增加
人物介紹:
阿傑 : 主角
阿鋒 : 沉默寡言的男生
Terry : 觀察力很強的男生
阿wing : 為人怕事,,常常希望做事順順利利, 暗戀阿鋒很久的女生
bebe : 有神經緊張..一定要常常吃藥,不吃便會疑神疑鬼
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

第一章:向死亡出發!
阿傑:唔好呀!!!停呀!!!點解要咁對我地呀!!!(突然彈起身,滿頭冷汗)原來係發惡夢.....係喎..今日去outting喎~我都唔記得添.(在最短時間內換衫..)阿媽~我出去啦.
(場地轉換到碼頭)
Terry:喂!得你一個人既?其他人呢?

mikepun2000:
無意義的回覆,扣2分

引用:
原帖由 tts31991 於 2006-9-10 12:32 發表
原創&12禁~惡夢真的發生~新加第六章:事實真相!1/9

惡夢真的發生
大約幾日一章!睇完要回喔!!!
[12禁]~12禁的原因係我怕對細路留下不蠮..
=.="你想點?

又話十二禁,禁咩ar咁?吹彈拉打 嗎?

引用:
原帖由 williamkhw 於 2006-9-25 20:21 發表
你沒有看標題咩?關於鬼的通常是12禁,這是常識

引用:
原帖由 立哥 於 2006-9-25 21:52 發表

你沒有看標題咩?關於鬼的通常是12禁,這是常識
對對!!!

引用:
原帖由 williamkhw 於 2006-9-25 20:21 發表
發覺你多篇謬論攻擊本壇wo

引用:
原帖由 ltk0020 於 2006-9-26 01:09 發表

發覺你多篇謬論攻擊本壇wo
我沒有ar

幾好睇~
下次再作多d la~
十卜十卜~

引用:
原帖由 –傻仔︱安 於 2006-10-15 23:05 發表
幾好睇~
下次再作多d la~
十卜十卜~
快了希望功課少一點可以作下去^^

睇玩la,不知後面還有幾多?
我虛弱所以我強大

引用:
原帖由 冰热海风 於 2006-11-4 15:59 發表
睇玩la,不知後面還有幾多?
很長=.="

59 1234
發新話題