21 12
發新話題

岩岩先發現100 Witch 又有新搞作

[Close]

岩岩先發現100 Witch 又有新搞作

頭先見到嚮
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=170182
d witch既數量~
令我諗返起以上呢段短片

然後發現有L4D2版既100Witch影片

Click here to visit my blog :D
Gaming Live

第一條片勁耐歷史

哈哈,,,,,,幾好睇,,多謝分亨
YuK

好悶下 不過都支持
別懶惰!

做咩唔試埋boomer膽汁

n年前看過1,居然有2
味睇曬之前仲以為2代的片會用新野黎先...(boomer汁)
原來無...同上代無咩分別..失望....

係囉^__^ 點解唔試left 4 dead 2 其他野??

= ="汗 明係玩野ga....

Witch個屋企 哈哈 一入就死t~t

引用:
原帖由 Pvt.Allen 於 25-6-2010 07:01 PM 發表
n年前看過1,居然有2
味睇曬之前仲以為2代的片會用新野黎先...(boomer汁)
原來無...同上代無咩分別..失望....
純粹當年係拎黎笑.而家又笑多次.唔洗失望既~本身就冇期望段片會好睇..哈...
只係見到第2代既版本..覺得好懷念
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2010-6-28 13:27 發表

純粹當年係拎黎笑.而家又笑多次.唔洗失望既~本身就冇期望段片會好睇..哈...
只係見到第2代既版本..覺得好懷念
嗯...
妳無期望過..哈哈= =

引用:
原帖由 Pvt.Allen 於 28-6-2010 04:45 PM 發表

嗯...
妳無期望過..哈哈= =
純粹只是多witch.片段內容沒什麼特別.
令人注意的地方在於製作者的用心.在第1版和第2版也做出相同的事出來.很有心
Gaming Live

真係好搞笑,好正,次次慘敗

大家發唔發現到一樣野,witchs 會tk死--

恐怖恐怖恐怖恐怖恐怖恐怖恐怖恐怖恐怖恐怖恐怖恐怖恐怖恐怖恐怖恐怖恐怖恐怖恐怖恐怖恐怖恐怖恐怖恐怖恐怖恐怖恐怖恐怖恐怖恐怖恐怖

21 12
發新話題