發新話題

3/6新圖:火影,死神,TARA,BIGBANG,少女,等〝轉war3界面風格教學.

[Close]
引用:
原帖由 琉璃 於 2010-6-22 15:15 發表
我係咁 我係用呢個架
但佢話存取被拒絕咁囉
點解你唔試下將個Wc3styler.ZIP放去個WAR3資料夾到解壓?

引用:
原帖由     (: 於 2010-6-22 15:17 發表

我得左啦^^
嘩,你搞咩7萬幾血-0-
得左就最好-3-

引用:
原帖由 蒼藍的玫瑰 於 2010-6-22 03:19 PM 發表

嘩,你搞咩7萬幾血-0-
得左就最好-3-
單機bug圖泥姐

個Wc3styler玩果陣要開住?
我整左d歌入去 玩果陣又冇播既
之後熄左再開 我之前又入d歌又清空哂

引用:
原帖由 蒼藍的玫瑰 於 2010-6-22 15:18 發表

點解你唔試下將個Wc3styler.ZIP放去個WAR3資料夾到解壓?
有試..都唔得

唔介意既話 留一留msn 問下你

我都想用MSN問佢
方便好多

引用:
原帖由 琉璃 於 2010-6-22 15:22 發表

有試..都唔得
可能係UI和ReplaceableTextures,這兩個資料夾沒產生在Warcraft III目錄中
從Wc3styler資料夾中找看看有沒有這兩個資料夾,如果有的話移動到 Warcraft III 目錄中
或是有使用過其他的UI,可能會衝突...

資料夾冇ReplaceableTextures呢樣野

引用:
原帖由 Dye 於 2010-6-22 15:22 發表
介唔介意解答下或者留MSN

如果個解壓檔直接係WAR3資料夾到解壓
就有呢D字
Cannot create folder c:\program files\warcraft lll\wc3styler

正 有埋教學 呢d先係有用既野

引用:
原帖由 Dye 於 2010-6-22 15:22 發表
唔洗開住
唔洗理佢重開之後無哂.
玩係要開左圖黎玩先有得聽.
只要你重開之後無禁任何制.(例如,ADD MUSICS或CUSTOM IN-Game Music)
D歌都係會繼續播
歌與歌之間係有少少既空白位,係會無聲,但會重播的.

引用:
原帖由 蒼藍的玫瑰 於 2010-6-22 15:37 發表

唔洗開住
唔洗理佢重開之後無哂.
玩係要開左圖黎玩先有得聽.
只要你重開之後無禁任何制.(例如,ADD MUSICS或CUSTOM IN-Game Music)
D歌都係會繼續播
歌與歌之間係有少少既空白位,係會無聲,但會重播的. ...
我都係跟住步驟黎做
GAME MUSIC
ADD MUSIC
之後TO ALL RACES
唔係應該就OK?
但係我開幾次GAME都無播到野

引用:
原帖由 琉璃 於 2010-6-22 15:31 發表
如果個解壓檔直接係WAR3資料夾到解壓
就有呢D字
Cannot create folder c:\program files\warcraft lll\wc3styler
我唔係望住你部電腦真係好難幫你.
而且,我未試過,亦試唔到.
係呢個情況之下,我只係諗到以下幾樣野.

1.你部電腦係米有幾個AC?你個AC可能唔俾修改或建立檔案,姐係無權限.
2.你睇下個Wc3styler.ZIP既內容,係米有話個檔案來之第2部電腦,係米有得解封.?如果有,解左佢.
3.可能你部電腦SET左做無得修改C DRIVES既重要資料夾既野.

發新話題