發新話題

3/6新圖:火影,死神,TARA,BIGBANG,少女,等〝轉war3界面風格教學.

[Close]
引用:
原帖由 琉璃 於 2010-6-22 14:57 發表

我都係咁
去解壓縮左之後既資料夾執行Wc3styler
唔係去Wc3styler.ZIP到開.

C:\Program Files\Warcraft III\Wc3styler\Wc3styler
我係咁開囉

引用:
原帖由 琉璃 於 2010-6-22 14:59 發表
之前戈D野唔見曬既意思係

你選曬D 背景呀  風格呀戈D之後
如果你山左WC3styler之後
再開返
你之前所選既背景+風格   變到你冇選過咁
你睇下下面個張圖,
我重開左WC3styler之後既樣.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

E加好多人扮          [★]__逝儿  <<果名走場.....好之前係信4ser   見到個好似係你果名...係咁走場   3秒前走...一v唔中走場...好**不良詞語**

好似好難搞咁既- -”
有冇易D

咁呢點我明左
我係解壓左係桌面再放係war3個資料夾到....
因為直接解係war3個資料夾到呢
佢會話系統搵唔倒指示既路經

係咪可以用自己d歌?

引用:
原帖由 琉璃 於 2010-6-22 14:59 發表
C:\Program Files\Warcraft III\Wc3styler\Wc3styler
我係咁開囉
留意下面既圖既紅圈.

其實你不如PO D圖我黎俾我睇下咩事好過啦,

引用:
原帖由 BoY〝S☆K 於 2010-6-22 15:01 發表
好似好難搞咁既- -”
有冇易D
咁都叫難,咁我真係幫你唔到-.-

引用:
原帖由 三分車里龜 於 2010-6-22 15:03 發表
係咪可以用自己d歌?
係.
已經試過係得既.
但我諗會係咁重播.

佢係唔比我解壓係war3個資料夾到咁囉
桌面就得
war3既話會咩存取拒絕

引用:
原帖由 琉璃 於 2010-6-22 15:02 發表
咁呢點我明左
我係解壓左係桌面再放係war3個資料夾到....
因為直接解係war3個資料夾到呢
佢會話系統搵唔倒指示既路經
你再睇下下面既圖,
如果你有WAR3捷徑
你一定搵到佢既位置.

我係咁 我係用呢個架
但佢話存取被拒絕咁囉

我得左啦^^

我得左啦^^

哼  等我試下重機先`