發新話題

3/6新圖:火影,死神,TARA,BIGBANG,少女,等〝轉war3界面風格教學.

[Close]
引用:
原帖由 壹廂情願● 於 2010-6-22 14:27 發表
我部機既解析度係 =  =1440*900 ..
關唔關事-.-
應該就唔關事既-3-
我更新左個教學,你再試多次啊.

喔 @@

引用:
原帖由 壹廂情願● 於 2010-6-22 14:35 發表
喔 @@
再唔得既話,我諗我要用圖黎解釋-____-"

我咩都選曬架啦  都唔得
你所講既開啟係邊到禁

選曬之後 禁左交叉
再開返就變返冇選過咁

引用:
原帖由 琉璃 於 2010-6-22 14:43 發表
選曬之後 禁左交叉
再開返就變返冇選過咁
無所謂架,妳山左個Wc3styler再開返係唔會有事架.
除左你禁左CUSTOM IMAGE下面既制.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

完全唔得~_~
禁曬風格同種族禁左custom-......戈個
之後開魔獸都係唔得

同埋交叉左再禁返   之前禁戈d都唔見曬咁

我用埋你張相
轉背景。。。。
一禁開啟呢  佢就比世野我
"error creating the custom background"

佢彈左呢舊野出黎↓

引用:
原帖由 琉璃 於 2010-6-22 14:51 發表
完全唔得~_~
禁曬風格同種族禁左custom-......戈個
之後開魔獸都係唔得

同埋交叉左再禁返   之前禁戈d都唔見曬咁
其實我唔太明你講既「之前禁戈d都唔見曬」係咩意思.
你重開個Wc3styler,佢唔會變更你個WAR3既野,係要你禁左D風格或圖片先會變!

大前提,你有無將Wc3styler.ZIP解壓去到WAR3既資料夾?

其實我都選曬所有野架啦
CUSTOM BACKGROUND都有禁
開左都冇用~_~

引用:
原帖由 蒼藍的玫瑰 於 2010-6-22 14:56 發表

其實我唔太明你講既「之前禁戈d都唔見曬」係咩意思.
你重開個Wc3styler,佢唔會變更你個WAR3既野,係要你禁左D風格或圖片先會變!

大前提,你有無將Wc3styler.ZIP解壓去到WAR3既資料夾? ...
有呀有呀

引用:
原帖由 壹廂情願● 於 2010-6-22 14:54 發表
佢彈左呢舊野出黎↓
我都係咁

兩位,係要去解壓左之後既Wc3styler資料夾,
唔係去Wc3styler.ZIP到開個Wc3styler...

之前戈D野唔見曬既意思係

你選曬D 背景呀  風格呀戈D之後
如果你山左WC3styler之後
再開返
你之前所選既背景+風格   變到你冇選過咁

發新話題