發新話題

3/6新圖:火影,死神,TARA,BIGBANG,少女,等〝轉war3界面風格教學.

[Close]
引用:
原帖由 獨愛x雯 於 2010-6-23 18:42 發表
有的兒色              我e+用緊戈個唔係e個-.-
我知仲有好多個.

引用:
原帖由 蒼藍的玫瑰 於 2010-6-23 16:27 發表

你又唔答我問你既問題,我點幫你?

有無禁左全種族?
有無解壓縮去war3既資料夾?
war3個資料夾有無一個叫ui既資料夾?
你揀完圖之後,佢有無出現coustom image? ...
唔係--.

我有禁全種族,有解去war3既資料夾到

風格係轉到-.-  紫色果個

不過  佢就係得紫色果個風格

其他我都用唔到-.-

我冇選紫色果個 選其他 都係紫色果個

根住 我D圖係1024x768既圖

選左佢 就出現Error creating the custom background

然後就轉唔到-.-

而且 我想問下custom lmage 下面有D魔獸背景圖

但係點解用唔到=0=

最後 我用左一個方法

將ui同Wc3styler  就咁解壓係war3到 唔開佢

佢都自己幫我轉左紫色風格-.-

其他轉唔到

引用:
原帖由 迷名 於 2010-6-23 19:12 發表

唔係--.

我有禁全種族,有解去war3既資料夾到

風格係轉到-.-  紫色果個

不過  佢就係得紫色果個風格

其他我都用唔到-.-

我冇選紫色果個 選其他 都係紫色果個

根住 我D圖係1024x768既圖

選左佢 就出現Error  ...
你試下dl左我up上網個個ui資料夾,再用wc3styler黎改,睇下得唔得.

好中2  鬼泣 果張

引用:
原帖由 秋霜獵手 於 2010-6-23 19:36 發表
好中2  鬼泣 果張
有兩張bor@_@

THX FOR SHARING

支持
好圖好令

引用:
原帖由 bu明白 於 2010-6-23 21:55 發表
THX FOR SHARING
多謝支持.

引用:
原帖由  [★]Mr_SinG 於 2010-6-23 21:59 發表
支持
好圖好令
仲有好多架xd

無人入黎睇啦/_\?

多謝哂喔.....但係整花哂好似冇咁慣-3-""

好似好正咁

精華在那裡???????????????????????

超無奈 = =
跟足玫瑰你既方法..都係唔得..如下圖
及換既圖係e都下載既..

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

哇好cool呀........多謝曬你 支持~
蠢*× 傻鴻

發新話題