發新話題

3/6新圖:火影,死神,TARA,BIGBANG,少女,等〝轉war3界面風格教學.

[Close]
引用:
原帖由 蒼藍的玫瑰 於 2012-8-10 19:25 發表
NONO,邊到會先得架~只係下次用返自己CUT既圖吧-_-
已硬

引用:
原帖由 蒼藍的玫瑰 於 2012-8-10 14:33 發表
邊一張:O?

其實我無整圖:O但都多謝你~

正所謂長江後浪推前浪.有位人兄比我更強.
既然你冇整圖...咁長江後浪推前浪 係點解?=.=

樓主您可唔可以比埋泥張圖出黎 (1024x768)
我好想要呢張做底圖
唔該
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
少女時代♥YoonA

gd~

支持!教學!!

我想問掂解我禁左想要既個個風格後,做到去第7步
但個介面卻沒轉到…WHY ....求教

thank for your sharing!!!

多謝樓主...
整到了

Thank you so much >.<

請問開左E條LINK之後禁邊個下載
http://www.sendspace.com/file/1txda4
我禁最頂果個下載佢冇出Wc3styler.ZIP卑我..下面又好似唔關事咁

完全改唔到
實カ差太遠了.

引用:
原帖由 chunEX 於 2012-8-11 13:37 發表

既然你冇整圖...咁長江後浪推前浪 係點解?=.=
我放上黎既圖無一張係我整.
我最多係整下個降橡度.

長江後浪推前浪係講某世人兄,拍埋片,好詳細咁講解,
我都將兩段野分開左架啦喎.
VLAN WAR3界面風格教學原創者.

KillinG FlooR SnIpER.

引用:
原帖由 Mr.Nok 於 2012-8-21 12:35 發表
請問開左E條LINK之後禁邊個下載
http://www.sendspace.com/file/1txda4
我禁最頂果個下載佢冇出Wc3styler.ZIP卑我..下面又好似唔關事咁
請按下Click here to start download from sendspace
引用:
原帖由 灼熱地獄 於 2012-8-12 21:19 發表
樓主您可唔可以比埋泥張圖出黎 (1024x768)
我好想要呢張做底圖

唔該
好的.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
VLAN WAR3界面風格教學原創者.

KillinG FlooR SnIpER.

發新話題