發新話題

3/6新圖:火影,死神,TARA,BIGBANG,少女,等〝轉war3界面風格教學.

[Close]
引用:
原帖由 DeAtH﹏L 於 2010-6-28 18:39 發表
支持教學 同埋多謝樓主既圖 不得不支持
多謝支持喔.

引用:
原帖由 風離 於 2010-6-28 18:42 發表
支持哦
不過唔關信長事~~~~~~~~~~
係唔太關既.3.
但我都唔知開係邊到好~_~

引用:
原帖由 乂文.仔乂 於 2010-6-29 09:59 發表
試過好多次都唔得
根據外國網站顯示,有可能少了一個資料夾就會出現這情況...
你睇下war3個資料夾有無WC3S Music.呢個資料夾

引用:
原帖由 ★戒〞 於 2010-6-29 10:17 發表
多謝分享~~~~~~~~~~~~
希望幫到大家xd

引用:
原帖由 暱稱太無聊 於 2010-6-29 10:31 發表
支持教學
大家看得明,整得到就最好了xd

引用:
原帖由 乂文.仔乂 於 2010-6-29 19:29 發表
我放左係桌面,要放係war3個資料夾?
所有關於wc3styler修改的檔案(除了圖片外).都要放在war3資料夾入面.

引用:
原帖由 ★SIUL0NG 於 2010-6-29 19:33 發表
d相好正-v-"""""""""""''
多謝.3.
我遲d我會再搵xd

引用:
原帖由 JiM☆占 於 2010-6-29 18:57 發表
型爆==i like it!!
大家鐘意就最好=v=

引用:
原帖由 魔法小神童 於 2010-7-1 17:39 發表
我dl到99%.dl吾到,,有冇人放多次上泥?
已證實下載到.
請試多一次.

引用:
原帖由 My_冰河 於 2010-7-1 05:56 發表
點解我會咁=.=睇唔到張圖 我系1024x768file:///C:/Documents%20and%20Settings/FreshXP/桌面/未命名.bmp
請上載到網絡上,你把圖放在你的電腦上,是沒有人會看得到.

引用:
原帖由 [WhTH]_Dr_Choi 於 2010-6-30 18:13 發表
好正丫 d相..............................
圖正定相正-3-?

引用:
原帖由 呀Yung 於 2010-6-30 12:28 發表
我試左好多次都係唔得(背景個度)
我一加左個圖(你既圖)佢就彈出句error creating the custom background.出黎.
另外音樂就加左=冇加...姐係加左佢右手邊冇個首歌..
求快復.. ...
呢個問題我暫時仲未搵到一定解決到既方法
只可以叫你試下DL我UP上網,有修改既UI資料夾, 取代舊個個UI資料夾
或者,
將UI資料夾DEL左佢,再用WC3STYLER黎改,
唔得再搵我.

引用:
原帖由 玩家(自閉) 於 2010-6-30 18:07 發表
想問點解背景歌果度
有陣時首歌完佐既話
點解會再出現靜音 等幾耐都無歌再播出黎
重新入歌之後都出現呢個情況?

引用:
原帖由 乂文.仔乂 於 2010-6-30 17:10 發表
放左都唔我波,點解?
呢個問題我暫時仲未搵到一定解決到既方法
只可以叫你試下DL我UP上網,有修改既UI資料夾,
取代舊個個UI資料夾
或者,
將UI資料夾DEL左佢,再用WC3STYLER黎改,
唔得再搵我.
如果你兩樣都試過,都係唔得既話,
我就真係唔知點=,=

引用:
原帖由 我愛YUI 於 2010-6-30 14:29 發表
多謝分享
不用多謝xd

發新話題