發新話題

3/6新圖:火影,死神,TARA,BIGBANG,少女,等〝轉war3界面風格教學.

[Close]
引用:
原帖由 琉璃 於 2010-6-22 14:43 發表
選曬之後 禁左交叉
再開返就變返冇選過咁
無所謂架,妳山左個Wc3styler再開返係唔會有事架.
除左你禁左CUSTOM IMAGE下面既制.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 琉璃 於 2010-6-22 14:51 發表
完全唔得~_~
禁曬風格同種族禁左custom-......戈個
之後開魔獸都係唔得

同埋交叉左再禁返   之前禁戈d都唔見曬咁
其實我唔太明你講既「之前禁戈d都唔見曬」係咩意思.
你重開個Wc3styler,佢唔會變更你個WAR3既野,係要你禁左D風格或圖片先會變!

大前提,你有無將Wc3styler.ZIP解壓去到WAR3既資料夾?

兩位,係要去解壓左之後既Wc3styler資料夾,
唔係去Wc3styler.ZIP到開個Wc3styler...

引用:
原帖由 琉璃 於 2010-6-22 14:57 發表

我都係咁
去解壓縮左之後既資料夾執行Wc3styler
唔係去Wc3styler.ZIP到開.

引用:
原帖由 琉璃 於 2010-6-22 14:59 發表
之前戈D野唔見曬既意思係

你選曬D 背景呀  風格呀戈D之後
如果你山左WC3styler之後
再開返
你之前所選既背景+風格   變到你冇選過咁
你睇下下面個張圖,
我重開左WC3styler之後既樣.

引用:
原帖由 琉璃 於 2010-6-22 14:59 發表
C:\Program Files\Warcraft III\Wc3styler\Wc3styler
我係咁開囉
留意下面既圖既紅圈.

其實你不如PO D圖我黎俾我睇下咩事好過啦,

引用:
原帖由 BoY〝S☆K 於 2010-6-22 15:01 發表
好似好難搞咁既- -”
有冇易D
咁都叫難,咁我真係幫你唔到-.-

引用:
原帖由 三分車里龜 於 2010-6-22 15:03 發表
係咪可以用自己d歌?
係.
已經試過係得既.
但我諗會係咁重播.

引用:
原帖由 琉璃 於 2010-6-22 15:02 發表
咁呢點我明左
我係解壓左係桌面再放係war3個資料夾到....
因為直接解係war3個資料夾到呢
佢會話系統搵唔倒指示既路經
你再睇下下面既圖,
如果你有WAR3捷徑
你一定搵到佢既位置.

引用:
原帖由 琉璃 於 2010-6-22 15:15 發表
我係咁 我係用呢個架
但佢話存取被拒絕咁囉
點解你唔試下將個Wc3styler.ZIP放去個WAR3資料夾到解壓?

引用:
原帖由     (: 於 2010-6-22 15:17 發表

我得左啦^^
嘩,你搞咩7萬幾血-0-
得左就最好-3-

引用:
原帖由 琉璃 於 2010-6-22 15:22 發表

有試..都唔得
可能係UI和ReplaceableTextures,這兩個資料夾沒產生在Warcraft III目錄中
從Wc3styler資料夾中找看看有沒有這兩個資料夾,如果有的話移動到 Warcraft III 目錄中
或是有使用過其他的UI,可能會衝突...

引用:
原帖由 Dye 於 2010-6-22 15:22 發表
個Wc3styler玩果陣要開住?
我整左d歌入去 玩果陣又冇播既
之後熄左再開 我之前又入d歌又清空哂
唔洗開住
唔洗理佢重開之後無哂.
玩係要開左圖黎玩先有得聽.
只要你重開之後無禁任何制.(例如,ADD MUSICS或CUSTOM IN-Game Music)
D歌都係會繼續播
歌與歌之間係有少少既空白位,係會無聲,但會重播的.

引用:
原帖由 琉璃 於 2010-6-22 15:31 發表
如果個解壓檔直接係WAR3資料夾到解壓
就有呢D字
Cannot create folder c:\program files\warcraft lll\wc3styler
我唔係望住你部電腦真係好難幫你.
而且,我未試過,亦試唔到.
係呢個情況之下,我只係諗到以下幾樣野.

1.你部電腦係米有幾個AC?你個AC可能唔俾修改或建立檔案,姐係無權限.
2.你睇下個Wc3styler.ZIP既內容,係米有話個檔案來之第2部電腦,係米有得解封.?如果有,解左佢.
3.可能你部電腦SET左做無得修改C DRIVES既重要資料夾既野.

引用:
原帖由 Dye 於 2010-6-22 15:43 發表

我都係跟住步驟黎做
GAME MUSIC
ADD MUSIC
之後TO ALL RACES
唔係應該就OK?
但係我開幾次GAME都無播到野
你改唔改到界面風格個D?
有無試過等1,2MIN聽下有無歌?

發新話題