20 12
發新話題

6月17日更新

[Close]

6月17日更新

今個星期四

為大家呈獻3E Shadow armor

依件先似樣,上次個件俾乞丐著就差唔多

引用:
原帖由 Redeemer 於 2010-6-17 22:05 發表
依件先似樣,上次個件俾乞丐著就差唔多
咁你又唔好咁話ubi

雖然佢always令人失望

下星期可能係最後一次更新,正常無用修改器應該得番千幾成就點
最後更新會唔會係消音散彈 ,不過依次Ubi對買限量版既人好唔公平,
只係比佢地早點用,到最後大家都有得用

引用:
原帖由 Redeemer 於 2010-6-17 22:37 發表
下星期可能係最後一次更新,正常無用修改器應該得番千幾成就點
最後更新會唔會係消音散彈 ,不過依次Ubi對買限量版既人好唔公平,
只係比佢地早點用,到最後大家都有得用 ...
我無升全部槍 / 衫, 我只是針對性重點升

消音散彈機會不大

ubi係有點兒那過

不過放過她啦, 話晒佢都係益我

我用修改器依家仲有九萬幾點,佢更新到第六集出都得

引用:
原帖由 Redeemer 於 2010-6-18 00:03 發表
我用修改器依家仲有九萬幾點,佢更新到第六集出都得
我無用修改器玩

都係鍾意腳踏實地

期待靚的衫衫

引用:
原帖由 lowahfai 於 2010-6-19 18:34 發表
期待靚的衫衫
下次應該係槍,唔再係衫

Where can I found the 修改器?

引用:
原帖由 Redeemer 於 2010-6-20 01:03 發表

下次應該係槍,唔再係衫
說實在的, 我唔想要槍

我要衫衫haha

引用:
原帖由 totalz 於 2010-6-20 01:32 發表
Where can I found the 修改器?
這是for1.02的
http://www.multiupload.com/KB2RFGUFC9

引用:
原帖由 lowahfai 於 2010-6-20 17:25 發表

說實在的, 我唔想要槍

我要衫衫haha
最型既影子甲都出左,仲可以出乜?
國王的新衣?

引用:
原帖由 lowahfai 於 2010-6-20 22:13 發表

這是for1.02的
http://www.multiupload.com/KB2RFGUFC9
thanks lz

it's a trainer, I thought it was sth that can give me unlimited u-points to buy stuffs...

Isn't u-point the only way to buy special guns online?

我系1.02版既,琴日我起碼仲見到1個人開圖 點解依家基本都冇見到有人開圖 系真系冇人做GAME定我只GAME有問題呢。。。

20 12
發新話題