36 123
發新話題

[原創] 1.20平台-新超越極限 圖文攻略 (血色前發展)+高難度rp

[Close]

1.20平台-新超越極限 圖文攻略 (血色前發展)+高難度rp

(因為加左D單通乜難乜難上去 好多3戈個系 血色前發展 其它亦可參考 感覺 魔騎不難玩 第一次玩就單難4了 第二次直單6 成功 無用鎖匙 人口 10W 好強 龍王悲點)
單機的話先輸入strengthandhonor  我就玩龍王啦 開埋無界=]
難度4為圖文攻略 難6也可以用的 (如果其它人物沒放動物技就人守家倉刷錢 至城升到10lv左右)
一開始 基地下方放二地火 一個左上 一個右下以不過樹妖下方點 和樹人為中心點 人放完比鳥放 就這樣 倉有法放埋/不放 等合大力神 金色個倉放地火卡怪 個地火唔洗比番鳥 鳥買杖 三個法力 有水晶就升 放技清怪 見圖
人物引樹人暴秋石 見圖 之後就去狼區合大力神 基本第二波怪來到時合完 (按一下c就好 禁兩下大力神會死 原因:不解釋@@)
買冰雨 50水晶<--比倉刷牛人項鍊有錢買埋劍 合狼王戰甲 這時第四波 即第一個boss來到 放龍技(沒有寵物技的人士出了生命項鍊就能過 裝要劍max 和冰雨 p.s. 沒出項鍊的沒動物技英雄買個甲升1~2lv 劍 冰雨要是必然的 劍最少兩級)
雖然可能會暴血 但不會太快 再者 天使降臨@@ 之後人物守城(有動物技人士 可以用動物刷錢 裝要:冰雨+max劍/人物冰雨+max劍刷 隨你的便) 沒的人士  倉裝一個冰雨 之後買劍max 風max 至倉基本裝:3劍max+3風max
一樣升到 正幣黎講 10波前可以升到城100了 單通10波~12 一定可以出5000果實 要邪果 合多個狼王甲 出冰象
(石巨人任 boss 介指  介指請多打一個 有用 石巨人都要兩次 但先打一次 石巨人打起來廢時 後期 合強強時才打)
出冰象 在祝福區放 刷靈石 三隻合大無畏 先給它 max劍 冰象給英 刷合成石 合1.暗月 2.神之憤怒 3.射日/神怒
神怒 給大無畏刷  英用射日/神怒 龍王有分烈用射日都可以 用神怒也可以
升射日暗月都升到4lv 之後人去 潛龍 靠邪果 磨出龍魂 靈石那里升max射日 用龍魂合 超神器
之後打神1轉 這時有1000水晶買個1000副手盾 裝(自然/大天劍 暗月4lv 1轉技)入去磨 勇章 p.s.
如果唔系識飛既英如牛頭人 請前期項鍊生命加多點 屬性還是要點 6lv神器 6lv暗月 1000水晶副手 盾 去刷
鳥幫吃藥水 有水晶買生書/屬性書 慢慢磨 合勇章這時 升埋暗月 這時血色前裝備都合好了
之後血色前/血色時都去 左下寶石 升 副手盾!! 後期就是合強強 打朱雀 合神套 打2轉 打3轉 了 不太多說 等贏吧 冰龍比較難抗 就用鎖匙 唔夠打時 玩難6 直接叛變吧..
話說這場玩得極好 血色前15波左右 勇章 自然 神怒6lv 暗月6lv 1轉 可以刷寶石 難4感覺易了
後期大無畏去刷木室 唔怕麻煩既人 用動物技 +二冰象 合 專屬五行 但系有d無動物技 就算
不想玩了 太悶了 太簡單 所以 血色前就可以 後期不難 難在前期 呢場玩落去一定贏!!
地圖路徑:Warcraft III\Maps\Download\新資料夾
魔獸版本:1.20E
地圖:1.20平台-新超越极限2.30e天下布武正式版

地圖路徑:Warcraft III\Maps\Download\新資料夾
魔獸版本:1.20E
地圖:1.20平台-新超越极限2.30e天下布武正式版
全部自己通@@
附一張黑弓 靚圖 (黑箭技捉的)
這人物n年前用過一次都沒再用了 原因@@攻擊低 原來捉怪很好玩 冰龍又能抗30秒

大部分人物都選了叛變 不想浪費時間  即使是抗不抗得住都叛變了 其實 玩難6 打冰龍100%能抗到出王 因為用鎖匙都有兩分鐘時間 王一定出了來 唔夠打直接叛變 勝利 白弓  黑弓倒是抗住了 不過好像都叛變了 如果是我系深夜通既 就無叛變到 因為多時間@@

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

幾正!!玩過下 吾錯      

打字+ 影圖 +上圖 貼圖都用左三個鐘了@@ p.s . rp 只去到血色前 裝備 寶石 升副手盾
血色前打個石巨人任 打忘龍 合死神 強強 大天盾

一開始點放兩個火?

引用:
原帖由 HER0_ZER0 於 2010-6-16 15:12 發表
一開始點放兩個火?
(1.20平台的) 1.24 同1.20 有d唔同 呢個系其中一個分別

修正左圖片大少 右邊技能 個面睇到了 但還真麻煩-.- 好多野要搞

唔明..............

引用:
原帖由 ak47123999 於 2010-6-16 15:28 發表

(1.20平台的) 1.24 同1.20 有d唔同 呢個系其中一個分別
錢分別..- -

引用:
原帖由 HER0_ZER0 於 2010-6-17 00:33 發表

錢分別..- -
1.24修正了1.20物品bug(人物不同 唔洗cd 而冰象+地火 可無限放冰象) 但地圖設定最多放6隻...
即系 1.24轉為共同cd 1.20 分開cd
引用:
原帖由 tom456asd 於 2010-6-16 22:36 發表
唔明..............
有replay睇的 雖然玩玩下走左場=] 16波走左好似 後期只要識玩簡單難度都玩到落去 可以唔洗講@@

唔識合大x神點神

引用:
原帖由 KiSz〝斌儿 於 2010-6-17 16:22 發表
唔識合大x神點神
8 個地火 禁一下C 合成之類

今天無聊單通 牛頭難6 很悲劇的感覺 但總算通了
血色前 沒搞好勇章  算得上個悲劇英@@
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

支持 攻略好詳細

唔明佢講乜lor - -
但都Thx教學

我都話ak哥-.- 你唔比福圖我
睇唔到rp 係難學d

36 123
發新話題